Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Lygtepæle skal anvendes som mobilmaster

Lygtepæle skal anvendes som mobilmaster

I Århus skal politikerne til at tænke i nye baner, for at undgå klager og ulemper ved opstilling af mobilmaster.

Ingen har lyst til at have opstillet en grim mobilmast i sin baghave. Derfor vil den socialdemokratiske næstformand i Århus Kommunes Teknik-udvalg, Ango Winther, nu tænke alternativt, for at dække byens mobilhuller.

Lige netop Århus Kommune, blev i sidste uge kritiseret, at Jacob Willer, der er direktør i Telekommunikationsindustrien i Danmark.

Jacob Willer mener, at kommunen er en af landets langsomste, til at behandle sager om opstilling af mobilmaster, skriver Business.dk

Ango Winther siger, at man kan gå to veje. Man kan lade kommunen opstille masterne, og lade teleselskaberne leje sig ind, samtidig med, at man tænker æstetisk.

Han forklarer, at man i udlandet, har bygget antenner ind i eksisterende byinventar, som f.eks. lygtepæle, bygninger og flagstænger.

"Det vil være oplagt, at tænke det ind i et lysarmatur" fortsætter Ango Winther, der nu vil undersøge sagen nærmere og bringe den op politisk.

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Arkanis 18-01-2012 19:57:14

Lygtepæle skal anvendes som mobilmaster!

Skal de det?? Hvor står det henne i artiklen??

Så hvis jeg undersøger om det er muligt at bombe USA så er det lig med at jeg bomber USA?? NEJ VEL!?!??

0 0
Tobias Nordahl 19-01-2012 13:52:26

Det mest skræmmende er at kilden er Berlingske Business, der selv har overskriften: "Lygtepælen skal være mobilsender". (Direkte kilde: http://www.business.dk/digital/lygtepaelen-skal-vaere-mobilsender)...

Man skulle jo næsten tro at denne artikel var i samarbejde med EB, kun for at få views.. Det er en ommer :-)!

0 0
Tobias Nordahl 19-01-2012 13:57:35

Bemærk her ud over sætningen:
Lige netop Århus Kommune, blev i sidste uge kritiseret, at Jacob Willer, der er direktør i Telekommunikationsindustrien i Danmark.

Av for den... Mange kommaer. Og "At Jacob Willer", burde da være "Af Jacob Willer", hvis sætningen SKAL være opstillet på den samme måde.

0 0

Om brug af cookies