Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   M1 er landets bedste start-up virksomhed

M1 er landets bedste start-up virksomhed

Entrepreneur of the year er en årlig vækstkonkurrence afholdt af Ernst & Young. Vinderne af Danmarks bedste start-up virksomhed er mobiltelefoniselskabet M1.

Ernst & Young som er et globalt revisions- og rådgivningsfirma, afholder hvert år i Danmark en vækstkonkurrence som de kalder Entrepreneur of the year.

Konkurrencen blev startet for at sætte fokus på iværksættere og idéskabere. I dag har Entrepreneur of the year konkurrencen 10 år på bagen, og der er netop kåret en ny række selskaber.

I kategorien bedste start-up virksomhed finder vi mobiltelefoniselskabet M1 som vinder.

M1 A/S blev stiftet i 2003 af Mads Peter Veiby og Thomas Havemann. På blot tre år har selskabet formået at indsamle 40.000 kunder og det forventes at de når 65.000 ved årsskiftet til 2007. I dag tager det 12 mennesker at holde firmaet kørende.

Succesen bag M1 bygger blandt andet på snusfornuft, godt købmandsskab og fokus på hele tiden at forbedre sine produkter.

Juryen der kårede M1 som vinder, lagde blandt andet vægt på at de med meget begrænsede midler har været i stand til at finansiere en sund virksomhed.

Desuden siger de at M1 har formået at skabe en nicheposition på et marked hvor der ellers bruges uhyrlige summer på at købe abonnenter.

Det skal nævnes at der i Entrepreneur of the year også tages højde for de bløde værdier i firmaerne, og ikke bare de hårde tal.

Afgørelser om nomineringer og vindere træffes blandt andet på baggrund interviews med virksomhedslederne. Således fås der en ide om hans/hendes attitude og målsætninger.

I sidste led er det den regionale jury og landsjuryen der i samråd træffer beslutningen om hvem der skal nomineres og kåres som vinder i de forskellige kategorier.

Mads Peter Veiby, som er direktør i M1, siger om kåringen: ”Vi er meget glade for denne anerkendelse fra juryen. Det giver os endnu mere gå-påmod og endnu mere lyst til at arbejde videre med vores forretning".

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies