Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   M1 kan beskytte mod overtakserede sms’er

M1 kan beskytte mod overtakserede sms’er

Med MobilSikring fra M1 behøver man ikke være bange for at det indestående beløb på kontoen gives i bytte for de nyeste pop numre på telefonen.

M1 går forrest i kampen mod overtakserede sms’er og andet uønsket indhold til mobiltelefonen. Det er nu muligt at spærre sit telefon nummer således at man ikke kan købe ringetoner, msn-ikoner og lignende via sms.

Hvis man som forældre står og er ansvarlige for børnenes telefonregninger, eller bare ikke kan styre sit forbrug, er dette tiltag måske noget at overveje.
Efterhånden er der set utallige eksempler på folk som har modtaget skyhøje regninger fordi man lige skulle hente et par ringetoner og baggrunds billeder til telefonen.
Selv om der laves aftaler med børnene om ikke at bestille noget via sms, er der jo ingen sikkerhed for at det ikke sker. Ikke alle kan modstå fristelsen for at få den nye med Britney Spears som ringetone.

M1 har nu løsningen og kalder den MobilSikring, man kan bruge den til at spærre mobiltelefonen for alle sms-tjenester med overtaksering.
Ydermere kan MobilSikring allerede nu spærre for de formodede nye 16XX-tjenester som er rettet mod 3G-telefoner. Med disse tjenester kan man modtage pornofilm og billeder. Tjenesterne er endnu ikke tilladt herhjemme, men mon ikke det blot er et spørgsmål om tid før der åbnes for det.

MobilSikring kræver at man kunde hos M1 og kan bestilles fra deres hjemmeside. Det koster 10,- om måneden at være sikret mod overtakserede sms’er.

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies