Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   M1-kunder kan ringe gratis internt

M1-kunder kan ringe gratis internt

Hos M1 har det hidtil væres således, at man kan ringe gratis indbyrdes, såfremt man har fået anbefalet et M1 abonnement fra familie eller venner. Nu skal dette gøre sig gældende for alle kunder.

M1 tilbyder nu, at deres kunder kan ringe til deres nærmeste omgangskreds, uden det koster dem en rød reje, såfremt disse personer også er kunder hos M1. Men intet her i verden er gratis, ej heller gratis opkald.

Mads Veiby, som er direktør for M1, fortæller til Mobilsiden.dk, at kunderne stadig opkræves for opkaldsafgift. Derudover er der ved gratisopkaldene en begrænsning på 30 minutter. Hvis man taler udover de 30 minutter, takseres man for den minutafgift, som er på den enkeltes abonnement.

En anden nu mulighed er en service, hvor man kan tilmelde en gruppe til kategorien ”familieoverblik”. Det vil sige, der bliver ét sted, hvor alle konti og mobiler administreres fra. Hermed kan én person samle og administrere familiens mobiltelefonregninger. Servicen inkluderer, at der kan tankes op inde på diverse mobilkonti. Derudover kan man se forbruget for alle tilmeldte personer. Endvidere kan man til- og afmelde alle services såsom banke på, vis nummer, udlandstelefoni, hemmeligt nummer, forbrugskontrol, mobilsikring etc.

Hvad angår sidstnævnte, kan man spærre for overtakserede sms’er og for sms’er med eksempelvis et pornografisk indhold. Direktøren udtaler i denne forbindelse, at ”familieoverblik” vil gøre det lettere for forældrene at holde et vågent øje med deres børns mobilforbrug.

Det koster normalt ned til 43 øre pr. minut at ringe, når man er kunde hos M1. Samtalerne er afregnet pr. påbegyndt minut.

M1 har 55.000 kunder.

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies