Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Mac App Store går i luften 6. januar

Mac App Store går i luften 6. januar

Apples nye Mac App Store bliver tilgængelig i 90 lande den 6. januar 2011.

Der har verseret mange rygter om Apples Mac App Store det seneste halve år.

Men nu skriver Apple i en pressemeddelelse, at Mac App Store åbner den 6. januar 2011.

Mac App Store  kommer som en gratis softwareopdatering til Snow Leopard.

Det bliver ifølge Apple kun Mac-computere, der kører Snow Leopard-versionen af Mac OSX, der får fornøjelsen af Mac App Store.  


Ligesom Itunes App Store

Til gengæld bliver Mac App Store tilgængelig i 90 lande - og med al sandsynlighed også i Danmark.

Den nye Mac App Store fungerer basalt set som iTunes App Store - men er udelukkende en 'forretning' med applikationer til din Mac-computer.

Prisen på de enkelte programmer bestemmer den enkelte udvikler selv, men Apple stikker 30 procent af prisen for alle betalingsprogrammer i egen lomme.

Du downloader og installerer applikationer fra Mac App Store på samme måde som på en iPhone, iPad eller iPod Touch.

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

17-12-2010 19:13:26

de har gjort mange typer produkter mere tilgængelige og deres ide med at lave en ny appstore til computeren i disse iphone tider er oplagt. En smartphone er meget lettere at bruge end en computer, så det er oplagt at computeren i fremtiden bliver en tablet med mus og tastatur.

Apple er lige så vigtige inden for mange produktkatagegorier som opfinderne. Prøv at forestille dig at almen man stadigt skulle betjene sin computer med kommandoer eller at brugerfladen på nutidens smartphones mindede om Symbian og WP6.5.

0 0
Thomas Andersen 16-12-2010 20:24:28

Ja det måtte jo komme at apple, skulle efterligne det som os linux bruger at gjort i nogen år snart. Men de er stadig gratis til linux

0 0
Andreas 16-12-2010 21:19:18

Jeg vil nu mere sige at det er Apple tilhængere der der ofte siger det.

Apple siger det ikke selv, for de ved godt at de også har taget en masse idéer fra andre stedder. Og det er der vel heller intet galt i, vil jeg mene.

Det eneste der irritere mig, er når Apple tilhængere begynder at snakke om at alt hvad Apple laver og gør, er så originalt og fantastisk. Ofte er Apple tilhængere ikke de meste tekniske folk, så de ved sjældent hvad de taler om alligevel. Men nogle Linux og MS folk kan helle ikke lade være med at kaste med sten.

Er selv Linux bruger, og jeg kan finde en tons af ting som apple har hentet i open source verdenen. Hele deres styresystem er jo bygget på unix og deres webkit browser Safari er jo også bare en fork af KDE's KHTML engine. De virtuelle skriverborde som Mac OS X har fået de seneste år, er også noget de har hentet fra linux.

Og ja, en form for App store har Linux jo egentlig haft i lang tid før iPhone udkom.

Men det er alt sammen fint. Lad da endelig fede features sprede sig til andre styresystemer, og lad os dele gode idéer.

Apple er kendt for at lave brugervenligt design, og fornylig har folkene bag Ubuntu sagt at de vil stræbe efter at lave et design som minder lidt om Apples. De synes det er mere lækkert end f.eks. Windows. Ubuntu skal være linux verdenens Apple, når det kommer til design.

Det synes jeg da er en fair nok udtalelse. Jeg gider bare ikke at høre på alle de folk der brokker sig over at nogle stjæler idéer fra andre. Fat det nu. ALLE STJÆLER. Om det er Apple, MS, Google eller nogle Open souce folk.

Alle bliver inspireret af det som allerede findes derude, og bygger videre på det de synes godt om.

0 0
Thomas Andersen 17-12-2010 07:46:18

Jamen apple siger at det er dem der startet idén med de smartphones som vi har i dag. Men det er manden bag android der gjorde det i 2001. de skabte grafisk brugerflade til alm cumputer ja.

Men det er irretere mig ved deres mac store er, at de fremføre det som, det er dem der har opfundet den dybe talerken

0 0

Om brug af cookies