Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Madonna på toppen af poppen

Madonna på toppen af poppen

Madonnas nyeste album er ikke blot røget ind som nummer et på alverdens hitlister. Også når det gælder listen over mest købte ringetoner og hyppigst downloaded sang er Madonna på toppen af poppen.

Som Madonnas pladeselskab siger har stjernes popularitet naturligvis noget at gøre med, at hun er dygtig. Men de elektroniske medier har absolut også en lille del af æren for den massive interesse for hendes nye plade.
Som Madonnas pladeselskab siger har stjernes popularitet naturligvis noget at gøre med, at hun er dygtig. Men de elektroniske medier har absolut også en lille del af æren for den massive interesse for hendes nye plade.

Det er faktisk aldrig set før, at en kunster har ligget nummer et på alle verdens hitlister på en gang. Der er mildest talt ikke den liste, som Madonna ikke ligger øverst på i øjeblikket – uanset hvilket musikformat vi taler om.

Der er noget, der kunne tyde på, at det var en ganske god satsning af Madonna at indgå en aftale med selskabet 3 om at lancere sine numre et efter et på selskabets kunders mobiler som de første. I alt fald kunne noget tyde på, at dem, som har fået en smagsprøve på hendes musik, har været begejstrede.

Ringetoner og logoer skærper interessen

For som Madonnas pladeselskab siger har stjernes popularitet naturligvis noget at gøre med, at hun er dygtig og laver god musik. Men de elektroniske medier har absolut også en lille del af æren for den massive interesse for den nye plade.

Det er en meget tydelig udvikling, at folk, hvis de er vilde med en kunstner, gerne vil have hele pakken. Det betyder, at de, udover pladen, vil have ringetoner med kunstnerens musik og eventuelt et logo på mobilen, hvor kunstneren er afbilledet.

Desuden er der meget som tyder på, at køb af musik på nettet får bedre og bedre tider. Der er selvfølgelig ikke noget som at købe en kunstners CD med det originale cover i butikken. Men vi kender alle det, at vi sidder en aften og ved et tilfælde hører en ny, god sang i radioen. Så er det altså nemt at tænde computeren og købe pladen online. Så har man den til fri afbenyttelse allerede nogle minutter senere.

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies