Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Mænd blærer sig mest med mobilspil

Mænd blærer sig mest med mobilspil

Spil til mobilen er ret populære, og en undersøgelse viser, at der er forskel på, hvordan mænd og kvinder opfører sig omkring disse

Der er lige mange mænd og kvinder, der spiller spil på deres smartphones, men hvordan de to køn opfører sig, når det kommer til mobilspil er en anden sag, viser en undersøgelse.

Harris Interactive har undersøgt forskellene, og de er kommet frem til tre hovedpunkter: Mænd er mere konkurrenceorienterede end kvinder, mænd deler hellere deres sejre på sociale medier end kvinder, og mænd er mere villige til at betale for spil end kvinder.

Læs også: X-COM: Enemy Unknown, strategisk kommandospil til Android

Forskellene er ikke himmelvide, da 53 procent af mænd føler sig konkurrenceorienterede omkring mobilspil, hvor det hos kvinder er 45 procent. Samme andel af mænd vil prale af deres bedrifter på de sociale medier, mens det er 43 procent af kvinderne, der ville slå en ny high score op på Facebook.

Det er dog interessant, at både mænd og kvinder er enige om, at de gratis spil er mest populære. 84 procent af kvinderne foretrækker de gratis spil, selvom de så må døje med reklamer, hvor det er 77 procent af mændene i undersøgelsen.

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies