Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Mænd med iPhone har nemmere ved at score

Mænd med iPhone har nemmere ved at score

Glem alt om at flashe din Android-mobil på caféen. Hvis du vil have en chance for at score, skal du hive en iPhone op af lommen.

Har du problemer med at tiltrække det modsatte køn, skal du måske smide din Nokia i skuffen og investere i en iPhone i stedet.

En ny engelsk undersøgelse viser i hvert fald, at 54 procent af de adspurgte kvinder finder fyre mere tiltrækkende, hvis fyrene ejer en iPhone.

Begejstringen synes dog snarere at skyldes mandens købeevne, end hans gode smag indenfor industrielt design.

En af de adspurgte svarede således:

"Hvis han har en iPhone er han både intelligent og velhavende".

Andre faktorer, der kan få kvinderne til at kigge efter gadget-nørder, er god humor, bedre grooming og evnen til at konversere.

37 procent af de adspurgte kvinder mente, at en iPhone får fyren til at virke mere troværdig.

"Der er bare noget ved en mand, der er god til computere, der gør ham mere tillidsvækkende. Hvis han har råd til en iPhone, må han være god til sit job," siger eksempel 23-åroge Lucy, der er skolelærer fra London.

Tre fjerdedele af de to millioner iPhone, der er blevet solgt i England, ligger i lommen hos unge mænd, der er mellem 18 og 40 år gamle. Hvordan situationen i Danmark ser ud, er uvist ...


Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

BSG 25-04-2010 11:42:42

Mænd som ejer mange penge har det også nemmere ved at score :)

0 0
Malte 23-04-2010 06:43:31

... som tør have deres egen mening. Alle de andre kan jo så anskaffe sig en iPhone eller en Windows 7 baseret Nokia.

0 0
BSG 22-04-2010 19:27:03

Hvis en kvinde skulle have interesse i mig på grund af en iphone, så kan hun rende mig noget så grusomt :o)

Det er meget bedre nu, hvor kvinderne har interesse, fordi at jeg er jeg :)

Har selv havt en iPhone i flere år, og problemet med den nu, er at alle og enhver har den.

Har skiftet min iPhone ud med en Android, og den er ret fed :o)

0 0
Daniel Jørgensen 22-04-2010 11:40:14

Ret sjovt egentlig. Men er det bare mig eller siger det mere om kvinderne end om iPhone?

0 0
22-04-2010 12:19:25

Det siger noget om mændene i England, som formentligt kun undergås af mændene i Rusland. men undersøgelsen bekræfter i høj grad John G. i hans fokus på en telefons useende og X-factor. I betragtning af at fødselstallet synes at falde ligefremt proportionalt med udbredelsen af informationsteknologi, så ER det et meget vigtige aspekt ved en mobil. Se også den kække unge mands sjove brug af en iPhone øverst på siden. Det er da morsomt!

0 0
DKShadow 22-04-2010 11:30:37

Jeg kan ikke rigtig se hvordan iPhone er dyrere end så mange andre mobiltelefoner. Givet er iPhonen lettere at genkende på afstand og man kan derigennem måske lettere se, at det er en af de "dyrere mobiler", men ellers er der vel intet særligt prestigefyldt over mobiltelefonen.

Jeg brugte selv iPhone (importeret fra USA) i næsten to år inden jeg skiftede den ud og selvom folk da var vildt interesserede da jeg kunne fremvise den inden den var kommet til Danmark, så betvivler jeg, at den ligefrem gav mig bedre held med kvinderne end jeg ellers ville have haft.

Især nu hvor "alle og deres mor" har en iPhone, er der da slet intet specielt ved at have én. Det var bl.a. grunden til at jeg valgte at få den skiftet ud.

0 0

Om brug af cookies