Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Magasin: Det nye Apple TV på vej til Norden

Magasin: Det nye Apple TV på vej til Norden

Filmleje fra sofaen. Et MAC magasin fortæller at Apple TV version 2 er tæt på lancering i Danmark.

Det nye Apple TV, der også vil byde på filmleje fra sofaen, er tæt på lancering i Danmark skriver magasinet 9to5Mac.

De har holdt øje med Apples hjemmesider verden over, og fundet mønsteret for produktlanceringerne. Hver gang et nyt land har fået Apple TV skete følgende på hjemmesiden: 

Siden med Apple TV blev utilgængelig, og når den senere vendte tilbage havde den gamle Apple TV boks ændret status til ukendt leveringstid (Ships: Currently Unavailable). Få dage senere var siden igen opdateret, men nu med den nye Apple TV boks klar til levering.

Og første del af det scenarie er netop sket for Apple hjemmesiderne i Danmark, Norge, Sverige, Finland, Holland, Belgien, Luxenborg, Portugal og Taiwan.

Det kan betyde at Apple begynder salget af Apple TV version 2 i Danmark om få dage.

Så Apple må være blevet færdig med at forhandle med filmselskaberne, om betingelserne for at sælge film og TV-udsendelser via iTunes.

Altså hvis historien ellers holder vand, men det ved vi om få dage.

Hvad er Apple TV ?

Apple TV er en boks der gør det muligt at streame indhold fra nettet til dit TV. Det kan være indhold der kommer fra Apples servere, eller egen medieserver i hjemmet hvis du har sådan en.

Indholdet på Apples servere vil variere fra land til land. Men det kan være forskellige TV og filmtjenester, som for eksempel at leje film fra sofaen.

Den nye Apple TV boks er fysisk meget mindre end den gamle Apple TV boks.

Kilde: 9to5mac.com

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

03-01-2011 16:09:42

Troede det var lige op over,ser ud til vi bliver syltet lidt endnu.

0 0
Daniel 15-11-2010 18:40:33

Der skal jo lægges told og 25% dansk moms oveni, når du sammenligner priserne. De officielle priser på iPad kender vi ikke endnu, da de modeller der kan købes i DK er parallelimporteret.

Men mht til det nye Apple TV, så kunne jeg meget vel forestille mig at vi bliver meget klogere i morgen. Apple har jo annonceret en "dag vi aldrig vil glemme" som handler om [link:http://nethandel.info/bloggen/item/itunes-i-morgen-er-en-dag-vi-aldrig-vil-glemme?category_id=6]iTunes[/link]

0 0
Jesper Søgaard 15-11-2010 14:47:38

Er der nogen der har en god forklaring på hvorfor priserne på Apples produkter bliver fordoblet når de rammer Danmark? I USA koster en iPad 499$. I Europa koster den 499€ og i Danmark koster den 4500(ish).

Endnu værre er det med Apple TV. 99$ i USA og 1499kr i Danmark?!

0 0

Om brug af cookies