Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Mailbox app’en fra Dropbox snakker nu sammen med iCloud

Mailbox app’en fra Dropbox snakker nu sammen med iCloud

Den intuitive mailklient fra Dropbox er nu opdateret, og kan bruges med både iCloud og Yahoo Mail.

Når det kommer til stykket, så er systemet på Apples enheder enormt brugervenligt, primært fordi mulighederne er yderst begrænset. 

Det ses også i Mail-app’en, der ikke bugner af banebrydende funktioner eller forstyrrende elementer. 

Det foretrækkes af nogle, men er du på jagt efter en alternativ mail-klient, med flere funktioner, skulle du tage et kig på app’en Mailbox. 

App’en er netop opdateret til version 1.7.0., så den nu også understøtter både Apples iCloud og Yahoo Mail. Det skriver 9To5Mac.com.

Fede funktioner
Mailbox er uhyre brugervenlig og giver dig “lynkursus” i de forskellige swipes, første gang du starter app’en. Du kan for eksempel “snooze” mail, så hvis du får en mail, du ikke har tid til at læse idag, kan du altså udsætte dens ankomst.

Du kan også trække mails over i lister, hvilket er en lidt smartere måde, at organisere mails på. Der er selvfølgelig også mulighed for, at linke Mailbox op med din Dropbox app, og du på den måde kan indsætte indhold derfra direkte i mails.  

Mailbox understøtter i skrivende stund Gmail, iCloud og Yahoo Mail. App’en er fuldt ud opdateret til iOS 7 på både udseende og funktionalitet.
App'en er desuden iOS universal(optimeret til både iPhone og iPad), og kan hentes gratis fra App Store her

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies