Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Mange vil se Android-mobiler fra Nokia

Mange vil se Android-mobiler fra Nokia

Næsten halvdelen af brugerne i en Nokia-afstemning mener, at selskabet i en eller anden grad bør satse på Android.

Indtil videre har Nokia holdt sig fra at producere Android-smartphones, men mange ser gerne, at det finske selskab i større eller mindre omfang byder Googles styresystem indenfor i varmen.

I hvert fald hvis man skal tro en afstemning på Computerworld.dk, der nåede at samle 1.646 stemmer.

48 procent mener således, at Nokia bør kigge Androids vej. Det er imidlertid delt mellem 34 procent, der angiver, at Nokia skal satse på både Android og Windows Phone, og 14 procent, der mener, at Windows Phone bør droppes til fordel for Android.

Nokias nuværende strategi med fokus på Windows Phone får opbakning fra 38 procent.

To procent mener, at Nokia skal satse på et helt tredje mobilstyresystem, mens syv procent mener, at selskabet er på vej i graven og lige så godt kan dreje nøglen om. De sidste to procent "ved ikke".

I går kunne Nokia høste pæne ord fra Sydbank, som kan se "svagt lys for enden af tunnellen".

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

John 15-01-2013 18:04:15

Hvis ellers Windows Phone bliver en bare nogenlunde succes, og får minimum 10 % af smartphonemarkedet, så tror jeg det er ret fornuftigt af Nokia at satse benhårdt på Windows Phone og sætte sig på det marked. Hvis man vil gå Windows Phone vejen, er der i mine øjne pt. ikke det store alternativ til Nokia. HTC har et par OK alternativer, men 8X når IMO ikke Lumia 920 til sokkeholderne. Samsungs Ativ S er et tydeligt bevis på at Samsung reelt ikke gider Windows Phone, for det er da godt nok den mest kedelige og ligegyldige Windows Phone topmodel på markedet. Men både Nokia og Microsoft er begge meget bundet op på hinanden. Bliver Windows Phone en fiasko, får Nokia det rigtig svært, og dropper Nokia Windows Phone, står Microsoft med en endnu mere umulig opgave når det kommer til at gøre Windows Phone til en succes.

0 0
Anders W 15-01-2013 13:40:17

Jeg ville da seriøst overveje en Nokia i fremtiden, hvis de også tilbød Android telefoner :)

Deres hardware er meget fed, men jeg skal ikke have Windows på min mobil.

0 0

Om brug af cookies