Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Mango får internetdeling

Mango får internetdeling

Den længe ventede opdatering til Windows Phone 7 får internetdeling.

Kilde: WPcentral.com
Kilde: WPcentral.com
Foto: WPcentral.com

Ikke alle features i Microsofts længe ventede Mango opdatering er endnu blevet afsløret. Senest har WPCentral.com afsløret, at Mango opdateringen indeholder funktionen internetdeling.

Med internetdeling kan man benytte telefonens modem og dele telefonens internetadgang via WiFI med andre enheder såsom en bærbar computer. Mange andre styresystemer - eksempelvis iOS, Symbian og Android – har denne feature indbygget, men indtil videre har internetdeling ikke været en del af Windows Phone 7.

Ifølge seneste opdatering fra WPcentral.com skal internetdeling dog tilkobles af ens teleselskab før det virker – ligesom f.eks. på iOS.

Kilde: WPcentral.com

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

San 01-09-2011 12:31:26

Har selv haft Mango RTM versionen på min Omnia 7 i noget tid nu, den kører bare super godt. Glæder mig til Samsung tager sig sammen og får frigivet de nye drivere til wifi, så WIFI hotspot hacken på XDA kan virke! Det er bare lige det sidste jeg mangler på WP7 så er mine behov opfyldt.

Bliver ikke langsom som Android, selv efter brug i laaaang tid.

0 0
chris 25-08-2011 18:57:49

Det lyder godt.

Som lykkelig ejer af en Nokia N8, Ipad2 og en LG optimus 7 WP7 telefon, vil jeg benytte lejligheden til at komme med en kort sammenligning. Altså min mening.
Alle 3 enheder har deres forcer og svagheder. N8: rigtig godt kamera(klasser bedre end Iphone 4) og god gratis GPS og godt hardware.
Lidt kaotisk software. Nokias opdatering til Anna er helt til grin. Det kommer sådan lidt i små portioner med et par dages mellemrum.
Ipad 2: meget brugervenlig, mange apps, driftsikker og rigtig god batteritid.
Desværre bliver den efter kort tid, helt vild kedelig. Og de sites man tjekker jævnligt, går alligevel hurtigere på telefonen. og så er den ikke rar at sidde med i lang tid(skarpe kanter og den skal holdes med 2 hænder).
Jeg har gemt det bedste til sidst. Nemlig WP 7 telefonen. Den er da bare for fed, selv her i pre mango versionen. Jeg synes People indgangsvinklen simpelthen er genial. Det er jo lige præcis det en smartphone handler om. Kontakt til andre mennesker via forskellige platforme, email,SMS, Facebbok opkald osv. Enkel og hurtig er den, Dejlig stor skærm, Smooth som smør(mere smooth end min Ipad). Nikolaj Sonne må have spist søm da han anmeldte den. Efter selv at have haft en i hånden virker alt andet oldschool.
Som sagt er det min mening. Have a nice day.

0 0
blackknightdk 30-08-2011 22:52:47

bliver for fedt når de endelig kommer i DK med mango, så ryger min android i skuffen det er sikkert.

0 0
Morten 25-08-2011 11:34:16

dejligt at de stadig har nogle ting der endnu ikke er blevet afsløret... så er spørgsmålet bare hvornår Mango kommer... tror midt i september.

0 0
25-08-2011 12:09:56

Håber det bliver før ,men du har desværre nok ret.

0 0
NK 25-08-2011 12:32:33

Må håbe MS snart oplyser en officiel dato for hvornår eksisterende brugere af WP får Mango.

0 0

Om brug af cookies