Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Marvel til iPad

Marvel til iPad

Er du til Marvel tegneserier i høj opløsning og med en super svedig mulighed for at blive guidet i læsningen – er denne app lige noget for dig.

Screendump af Marvels applikation til iPad
Screendump af Marvels applikation til iPad

Artiklen er leveret af iPadsiden.dk 

En helt fantastisk applikation man kan hygge sig med i den 11. time er Marvel. Er du til Marvel tegneserier i høj opløsning og med en super svedig mulighed for at blive guidet i læsningen – er denne app lige noget for dig.

Du kan finde et utal af både gratis Marvel tegneserier og nyudgivelser der koster mellem meget lidt (helt ned til 6 kr.) og op til priser der svarer til, at du købte tegneserien i en butik. Man har også mulighed for at bestille det rigtige hæfte og få det sendt hjem til.

Den største fornøjelse for os tegneserie-elskere er den fantastiske kvalitet og opløsning. Det er en fornøjelse at læse og se billederne på iPaden, som virker noget nær perfekt til dette formål. Når du er i gang med at læse en tegneserie, kan du klikke på settings og sætte den til ”animate transistions”, hvilket betyder, at den zoomer ind på de forskellige billeder enkeltvis, og nærmest guider én rundt i, hvad man skal se og læse hvornår. Det er fantastisk!

En anden pragtfuld feature er, at der ligger et markant arkiv af de gamle klassikere man kan hente for beskedne beløb. I skrivende stund har jeg netop fundet X-Men nr 188 fra 1965, som er den første ud af serie på 6 hæfter i Super Novas serien. Absolut en af mine personlige favoritter. Den ville koste mig 12 kr. men i dag er der tilbud, nedsat til halv pris. Der er generelt ofte ”dagens tilbud” på hæfterne.

Bestemt en applikation, der kan anbefales. Selve applikationen er gratis.

af Deniz

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Lowkey 05-01-2011 01:12:33

Comixology til både iOS og Android er genialt.
Det ville være kanon hvis Marvel også kunne finde ud af at udgive serier den vej.
Jeg synes i øvrigt at priserne på comixology er meget rimelige, da ens køb fungerer cross platform ligesom Kindle bøger.

0 0
Anders 04-01-2011 19:48:00

Vidste ikke at mobilsiden fik deres nyheder fra andre sider, http://ipadsiden.dk/archives/2331
Det havde jeg ikke regnet med

0 0
Jens 04-01-2011 19:54:57

Tjaeh, helt øverst står der "Af: ekstern", under billedet står der "Artiklen er leveret af iPadsiden.dk" og nederst af Deniz som er ham fra iPadsiden..

0 0

Om brug af cookies