Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Måske ikke Android 4.0 til HTC Flyer

Måske ikke Android 4.0 til HTC Flyer

HTC Tablets verden over ser ikke ud til at få Ice Cream Sandwich, HTC Flyer kunder står tilbage med skuffende miner.

HTC Flyer blev tilbage i 2011 annonceret og frigivet til det danske marked, men salget har tilsyneladende ikke været stort nok til at give den endnu en opgradering.

Flyer blev sat til salg herhjemme med Android 2.3 Gingerbread, og blev senere opdateret til Android 3.2 Honeycomb, fuldstændig som lovet af HTC.

Sidenhen blev Ice Cream Sandwich (ICS) også lovet til HTC Flyer, af en HTC medarbejder, men det ser nu ud til ikke at holde stik alligevel.

For ifølge den seneste liste over HTC enheder der bliver opdateret til Ice Cream Sandwich, er der slet ikke nogle tablets med på listen.

Herhjemme er det kun HTC Flyer vi kender, men i udlandet findes også en HTC Jetstream (10,1 tommer enhed), samt andre tablet-produkter fra HTC.

Allesammen er ikke med på den seneste frigivne liste, og dermed ser det ud til at HTC tablet-enheder står i en gråzone, og måske ender med ikke at blive opdateret til ICS.

Vi har forsøgt at få en udtalelse fra HTC Nordic, men de siger til Mobilsiden.dk at de på nuværende tidspunkt, ikke kan oplyse yderligere vedrørende opdateringer til HTC Flyer.

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies