Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Massefyringer hos Microsoft og Nokia

Massefyringer hos Microsoft og Nokia

Microsoft iværksætter en massiv fyringsrunde, hovedsagligt blandt de tidligere Nokia-ansatte.

Microsoft meddelte tidligere, at en stor runde fyringer er undervejs. Microsoft generaldirektør Satya Nadella konkretiserer nu hvordan den store mængde fyringer vil forløbe. I alt vil 18.000 ansatte modtage en fyreseddel over de næste tolv måneder.

Første prikkerunde af 13.000 ansatte er allerede undervejs, og vil afvikles over de kommende seks måneder. Satya Nadella antyder at majoriteten af fyresedlerne vil lande hos de 25.000 Nokia-medarbejdere som Microsoft arvede ved opkøbet. Nadella uddyber: ” Den strategiske sammenlægning og fintuning af synergier vil udgøre i alt 12.500 jobs i Nokia Devices og Services

De dybe personalenedskæringer vil ramme i både operationelle og ledelseslag, for Nadellas mål er at opnå en fladere organisation. Der vil desuden foregå en fyringsrunde i Microsofts egen organisation, for at skabe plads til talenter fra opkøbte Nokia Devices og Services.

De fyrede medarbejdere vil modtage en aftrædelsesordning, inklusiv vejledning og assistance til jobsøgning.

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

AndMadsen 18-07-2014 11:06:56

De annoncerede desuden at de stopper med udviklingen af Asha og Series 40 telefonerne fra Nokia, samt at den Android baserede Nokia X serie bliver "flyttet" til Windows Phone Lumia serien. Samt at Nokias musiktjeneste MixRadio bliver solgt fra.

0 1
Peter Lyck 18-07-2014 12:12:10

Det er dårligt nyt for Nokia, som ser ud til at være et døende navn, men godt nyt for Samsung. Når der ikke længere er billige Nokia-telefoner, så er der vel stort set kun Samsung tilbage.

Jeg er ikke overrasket over udvilkingen, men det er trist at se et brand som Nokia uddø.

1 1
Peter Frederiksen 21-07-2014 01:09:20

Jeg tror nu Nokia vender tilbage i 2016 med en "Google" Android...

Jeg syntes der nogle tegn, bl.a. med zlauncher.com og samt kommer det Android Job opslag efter det andet fra Nokia og bl.a. denne..
http://goo.gl/yfm32e

1 0

Om brug af cookies