Masser af nye børnefilm hos TDC og YouSee

1000 nye film og serier er nu klar til de mindste, i TDCs univers.

Masser af nye børnefilm hos TDC og YouSee

I perfekt timing, lige op til vinterferien, er der nu godt nyt til børn og barnlige sjæle, der har adgang til enten TDCs boks, streamingtjenesten YouSee med Plus-abonnement, eller har abonnement til YouBio eller TDC Play.

TDC har nemlig tilføjet 1000 nye titler til børnekategorien på sine tjenester. Det er sket i samarbejde med SF Film, der blandt andet er kendt for Astrid Lindgrens klassikere, som tæller blandt andet Pippi Langstrømpe og Karlsson på Taget. Men også andre populære figurer, som Peddersen & Findus, Postmand Per, Thomas Tog, Pingu og mange flere, er at finde blandt de nye titler.

Det skriver TDC Group i en pressemeddelelse.

De nye film og serier kan ses via web og på tablets og mobiltelefoner. 

TDC oplyser, at børneindholdet bliver set flittigt på deres tjenester, hvor halvelen af filmtitlerne i Top 20 er børnetitler.

Mere til stoffet

Efterfølgende fulgte redaktionen op på temaet. mobilsiden fulgte op på historien. 3/2/2014 stillede redaktiornen igen skarpt på tematikken med en ny vinkling på emnet Ny koncerndirektør i TDC – Den videre beretning kan læses her. Se også seneste nyt om tematikken ved at trykke her..