Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Masser af nyt fra Sony Ericsson på vej til Danmark

Masser af nyt fra Sony Ericsson på vej til Danmark

Første og andet kvartal af 2006 byder på masser af nyt fra Sony Ericsson. Mobilsiden.dk har haft nogle af produkterne mellem hænderne på dagens pressemøde.

Dagens pressemøde bød på præsentationer af de mange nye mobiltelefoner fra Sony Ericsson, som kommer i butikkerne i løbet af første og andet kvartal af 2006.

De nye produkter er meget forskellige – både udseendemæssigt og funktionsmæssigt, fordi de henvender sig til forskellige segmenter i befolkningen.

Det er ikke meget galt, når Sony Ericsson taler om, at digitalkameraet godt kan blive hjemme i skuffen, hvis man har sin K800i med sig.
Det er ikke meget galt, når Sony Ericsson taler om, at digitalkameraet godt kan blive hjemme i skuffen, hvis man har sin K800i med sig.

Spændende cyber-shot mobil

Pressemødet bød blandt andet på en grundig præsentation af den spændende K800i, som er den såkaldte cyber-shot mobil med et 3,2 megapixel kamera.

Rundt omkring på bordene lå der billeder taget med mobilen, og vi er virkelig imponerede. Det er ikke meget galt, når Sony Ericsson taler om, at digitalkameraet godt kan blive hjemme i skuffen, hvis man har sin K800i med sig.

Her på Mobilsiden.dk var vi meget interesserede i prisen på vidunderet. Eftersom K800i stadig er i udviklingsfasen, kunne Sony Ericsson ikke sige præcist, hvad man skal slippe, for at få fingrene i modellen. Men på den anden side at 3.000 var et kvalificeret bud.

Tre nye basismobiler

Udover den spændende K800i blev vi præsenteret for tre nye basismobiler.

J100 er en basismobil i ordets bogstaveligste forstand. Den kan intet andet end opkald og SMS. Heldigvis skulle prisen på modellen efter sigende følge med funktionerne.

J230 er også en basismobil, men denne model kan byde på FM-radio, som er meget oppe i tiden. Sidst har vi Z300, som minder meget om J230

Walkman-mobiler hitter

Sony Ericsson udvikler stadig nye modeller i den populære walkmanserie. Og inden længe rammer to nyheder butikkerne.

Den ene, W300i, ligger i den billigste og mest enkle ende af walkmanserien, mens den anden ved navn W810i er næsten identisk med W800i. Den eneste forskel er farven. I W810i er det hvid/orange design fra W800i erstattet med et klassisk sort, hvilket mange mennesker har efterspurgt.

Særligt HBH-IV835 er interessant, fordi det ikke har den klassiske øre-bøjle, som kan drive mennesker med briller til vanvid.
Særligt HBH-IV835 er interessant, fordi det ikke har den klassiske øre-bøjle, som kan drive mennesker med briller til vanvid.

Tilbehør på dagsordenen

Udover tre nye mellemklasse snapshot kameramobiler ved navn K510, K310 og Z530 kunne Sony Ericsson desuden fortælle, at også mobilt tilbehør er på dagsordenen hos producenten.

Vi så blandt andet nærmere på de tre nye headsets, som blev præsenteret i sidste uge. Særligt HBH-IV835 er interessant, fordi det ikke har den klassiske øre-bøjle, som kan drive mennesker med briller til vanvid.

Sidst men ikke mindst blev vi præsenteret for flere forskellige højtalere, som kan købes som tilbehør til walkmanmobilerne. Det mindste sæt, som efter sigende også skulle have den dårligste lyd, blev demonstreret, og resultatet var overraskende. Lyden var virkelig god, og den lille størrelse gør sættet ideelt til ferierejsen.

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies