Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Massiv TDC-nedbrud i ferieidyllen

Massiv TDC-nedbrud i ferieidyllen

Roamingen kollapsede for en kvart million TDC-kunder op mod weekenden.

Danskere på ferie i udlandet kunne op mod weekenden ikke ringe hjem hvis de var TDC-kunder. En del af TDC roaming-trafik brød sammen, og under fejlretningen blev flere afbrudt. Situationen eskalerede, og til sidst mistede op mod en kvart million ferierende TDC-abonnenter forbindelsen.

TDC forbedrer en tredjedel af mobilnettet

Under fejlretningen måtte TDC hive stikket, og i lørdags slukkedes al roamingen, for derefter at genoprette servicen. I løbet af lørdagen og natten til søndag blev netværket genoprettet og søndag morgen kl 6.00 kunne alle nu ringe hjem igen.

Koncerndirektør for TDC Operations Peter Trier Schleidt beklager episoden: ”Det er dybt beklageligt, at vi bliver ramt af denne type fejl på det tidspunkt af året, hvor der er flest danskere på ferie i udlandet. Jeg er ked af, at vi har forstyrret ferien og givet anledning til uro blandt familie og venner, som ikke har kunnet komme i kontakt med hinanden, mens det har stået på,"

Det massive nedbrud kunne opleves ved at mobilen havde svært ved at slutte sig til netværket eller ved at slet ikke at have nogen forbindelse.

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Lasse Øksbro 21-07-2014 11:43:04

Jeg bruger normalt kun mobilen
Til at srkive jeg er kommet godt frem
Og at jeg er på vej hjem igen

Det koster stadig en smule ekstra at bruge telefonen i udlandet

1 0
21-07-2014 11:14:10

Så kunne det da være de fleste faktisk har kunnet slappe helt af på deres ferie :-)

4 1

Om brug af cookies