Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Massive SMS-problemer hos Telenor

Massive SMS-problemer hos Telenor

Kunder i hele landet hos Telenor oplever for tiden store problemer med afsendelse af SMS-beskeder.

Er du Telenor kunde, og har problemer med at sende SMS’er, er du ikke den eneste.

Telenor har for tiden store problemer med deres SMS-server, der ikke kan afsende SMS’erne fra kunderne.

Også kunder hos Telenors underselskaber CBB og BiBob er ramt. 

Problemerne er periodiske, men landsdækkende - nogle kunder oplever slet ingen problemer med at sende SMS’er, mens andre har få eller mange problemer. Det oplyser Telenor til Mobilsiden.dk

Der er ikke problemer med at modtage SMS’er.

I går mandag var der problemer mellem klokken 9 og 15.30, mens der i dag tirsdag har været problemer fra klokken 6 i morges.

Ifølge Telenor er årsagen til problemet løst nu, men der kan stadig opleves problemer med at sende SMS’er, fordi der ligger så mange SMS’er i kø hos SMS-serveren.

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Ole Langer 27-07-2010 12:50:44

Ved ikke helt hvad der er baggrunden for at du udtaler dig for en hel masse mennesker og hvis du er kunde hos et andet selskab er sikker på at problemerne skyldes Telenor?. Desuden insinuerer du at folk ikke laver deres arbejde til kundernes bedste ... der er jo ingen selskaber ved sine fulde fem som bevidst giver kunderne problemer - der kommer jo i direkte respons i form af øget pres på kundeservice og butikker og efterfølgende irritation og potentielle opsigelser

Alle selskaber har problemer fra tid til anden

De ansvarlige selskaber melder ud omkring typen og omfanget af problemet uden at feje noget under gulvtæppet og får det løst (som her)

0 0
Kim Harder 28-07-2010 01:11:58

Problemerne som jeg har hos et andet selskab, skyldes Telenor, da det andet selskab kører på Telenors net, og telnord har i dag indrømmet, at der er problemer. Der er tilgengæld andre dele,som kører som smurt hos Telnord :-)

0 0
Kim Harder 27-07-2010 11:48:35

Det går også ud over andre selskabers kunder, som bruger Telenors net. Det er heller ikke kun sms, men også mms. det er galt med. Det er som om, at efter sonofon it folk har overtaget, så er der konstant problemer. Vi glæder os til den dag, hvor det hele kører perfekt, men det har åbenbart lange udsigter. Det kunne jo hænde der er nogle it folk, som bliver arbejdsløse, hvis det hele kommer til at kører for problemfrit. Man kunne tro det var folk som tidligere har været ansat hos TDC.

0 0
Christoffer 27-07-2010 19:19:48

hej Kim

først og fremmest er det noget første omgang pis du skriver du minder mig meget om Steve Jobs da han skulle forklare om antenne problemet med at trække de andre fabrikanter med sig i stedet for at indrømme fejlene.

det samme gør du i stedet for at slikke Telenor i røven og give skylden videre til TDC kan jeg fortælle dig at en af mine kammerater der har abonnement hos Telenor han har ikke kunnet sms'e til mig på min IPhone for et år siden og det giver mig mistanke til Telenor.

jeg har også abonnement hos TDC jeg har intet at klage over det er Telenor der er et tåbeligt teleselskab ikke TDC. Fordi de ændre deres navn til Telenor betyder det ikke at der er kommet bedre ledelse og styr på tingene nej...

0 0
Kim Harder 28-07-2010 01:09:14

At jeg drager TDC ind i det er på grund af, at noget af det , som Telenor udbyder kører på TDC gammele net, og det har givet mig kvaler i tidens løb. Endvidere har jeg en sag kørende lige nu, som TDC mere eller mindere har kørt helt i skuder muder.

0 0
Shawn S. Ø 27-07-2010 16:51:02

Det er nok de samme folk som hele tiden har været ansat og det har indtil nu virket perfekt.
Problemerne er først kommet fornyligt men er på ingen måde alvorlige.

Så Kim Harder før du udtaler dig om noget du ikke ved noget om.. Så brug bøtten først

0 0
Kim Harder 28-07-2010 01:05:53

Jeg har brugt bøtten, vil jeg gøre dig opmærksom på. De problemer som jeg her taler om, er problemer, som er blevet størrer efter sammenlægningen, problemer som allerede var at se inden sammenlægningen til Telenor. Har også lige i dag fået oplyst, at der er problemer med sms og mms forsendelser på telnors net, det har de lige fundet ud af her inden for det sidste døgn, selv om vi har gået og anket over det i flere måneder.

0 0

Om brug af cookies