Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Matematik applikation fra gymnasiedrenge er et hit

Matematik applikation fra gymnasiedrenge er et hit

Tre gymnasieelever, som ikke kunne få et logisk overblik over matematikbøgerne endte med at udvikle egen Matematik-applikation.

Tre gymnasieelever fra Sankt Annæ Gymnasium i København kunne ikke få et logisk overblik over matematikbøgerne, derfor fik de en idé om at samle deres egne noter og udgive dem i en applikation.

Onsdag den 1. maj, da blev deres applikation, Matematikken, tilgængelig i Apples App Store og den er været den mest solgte iPhone applikation i Danmark. Applikationen er downloadet godt 2.000 gange på 9 dage.

Projektet startede dog for to år siden og ambitionen har hele tiden været, at skabe et stringent og logisk overblik over formlerne i matematikkens verden. Det fortæller Rune Højlund til dr.dk, som er en af bagmændene til applikationen.

Applikationen samler matematikkens formler og beviser, sammen med regneeksempler og uddybende forklaringer i en overskuelig struktur.

Planen var oprindeligt, at der skulle være formler til både fysik, kemi og matematik – men undervejs fandt de ud at det ville blive alt for omfattende.

Drengene bag applikationen planlægger et sabbatår når eksamenerne er ovre for at forbedre applikationen med de forslag, som brugerne allerede har meldt retur med. De har ligeledes planer om, at lave en lignende applikation til Fysik.

De lover også, at der arbejdes på en Android-version.

Du kan downloade applikationen ”Matematikken” for 7 kroner i Apples App Store.

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

David K 14-05-2013 09:07:51

RegneRegler til WP7 og Android er også et godt alternativ :)

0 0

Om brug af cookies