Matrix over iOS support for enheder

En iOS udvikler har sammensat et matrix over de forskellige enheder, som Apple har frigivet gennem tiden.

Matrix over iOS support for enheder

En iOS udvikler har sammensat et matrix over de forskellige enheder (iPod, iPhone og iPad) som Apple har frigivet gennem tiden.

Dette matrix kan bruges til at se hvor mange procent af brugerne der benytter de forskellige iOS versioner, og hvilken enheder de forskellige iOS versioner understøtter. Det er tydeligt at se jo længere vi kommer op i iOS-hierarkiet, jo flere af de ældre enheder bliver der hægtet af.

(Du kan hente denne matrix som PDF fil længere nede i indlægget)

Det er også tydeligt at se hvilken version de fleste brugere benytter eller foretrækker, og vinderen er iOS 5. Hvilket er logisk nok, da der er blevet solgt flest iPhone 3GS, iPhone 4, iPhone 4S, iPad 2 og Den nye iPad. Alle disse enheder understøtter den seneste officielle iOS version, som er 5.1.1.

Jeg er ret spændt på at se hvor mange af disse “iOS 5 brugere” som hopper videre til iOS 6. Noget siger mig at iOS 5 versionen nok kommer til at tabe noget andel, men jeg er også ret sikker på at en del af brugere forbliver på iOS 5 stadiet.

Hent ovenstående matrix som PDF her, så du bedre kan se bogstaver og tal.

Efterfølgende om emnet

Siden denne artikel udkom er der kommet nyt i sagen. mobilsiden fulgte op på sagen. 7/8/2012 pustede redaktionen nyt liv til historien med et indlæg med tematikken Apples Smart Cover bliver måske endnu smartere – Forstættelsen i sagen kan læses her. Vi følger op på temaet. Læs de seneste nyheder her.