Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Max Payne er nu ude til din smartphone

Max Payne er nu ude til din smartphone

Det verdenskendte spil Max Payne har nu fundet vej til de mobile enheder og kan nu hentes til din smartphone.

Max Payne der så lyset for første gang i 2001 til Windows PC, har nu bevæget sig over til de mobile enheder. Max Payne kommer nemlig nu til iOS og Android enheder startende fra i dag.

Max Payne er et hårdkogt tredje persons skydespil, og handler om detektivarbejde, hvor der skydes først og stilles spørgsmål bagefter. Det hele foregår i ly af natten med Max, som hovedpersonen, der er blevet forrådt, og nu jagtes af politiet og mafiaen for et mord han ikke har begået.

Spillet til smartphones er udviklet af Rockstar Games der også har lavet det velkendte spil GTA der også kan downloades til din mobil.

Max Payne kommer optimeret til iOS og Android med HD grafik i høj opløsning, samt Rockstar social-hub, hvor du kan sammenligne highscores og spille mod dine venner.

Derudover byder Max Payne på brugerdefineret styrring og hæsblæsende skydescener.

Max Payne til smartphones kan downloades til iOS fra og med i dag via Apples App Store og koster 18 kroner. Spillet udkommer først til Android den 26. april. Til den tid kan spillet downloades via Google Play til en endnu ukendt pris.

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

12-04-2012 14:32:52

Det skal da vist afprøves:-)

0 0

Om brug af cookies