McDonald’s vil indføre smartphonebetaling før iPhone 6 lancering

McDonald’s er verdens største fast food restaurant, og nu vil de indføre betaling ved hjælp af NFC

McDonald’s vil indføre smartphonebetaling før iPhone 6 lancering

McDonald’s er verdens største familie restaurant, men de fleste besøger restauranten på vej fra en bytur eller dagen derpå. Nu vil fast food kæden være med på betaling af varer, ved hjælp af smartphones.

Læs også: iPhone 6 får indbygget mobilbetaling

Et internt McDonald’s MEMO er blevet lækket, og timingen med indførelsen af smartphonebetaling er næppe tilfældig, da det viser, at systemet skal være klar 15ende september. Vi kan minde Mobilsidens læsere på, at Apple holder et event 9ende september hvor det forventes at Apple præsenterer en iPhone 6.

Læs også: PayPal tester mobilbetaling hos McDonalds

McDonald’s betalings system er altså klar 6 dage efter næste generations iPhone er præsenteret, og modellen er på vej ud i butikkerne. Dog bruger McDonald’s betalingssystem NFC og dermed ikke Apples eget betalingssystem. Der har været rygter om at Apple vil lancere deres eget betalingssystem, men McDonald’s har valgt at gå NFC-vejen, og dermed kan Android og Windows Phone brugere også få gavn af mobilbetalingen.

Læs også: To organisationer for trådløs opladning går sammen

Timingen kan dog nemt lede til spekulationer om, at Apple også vil understøtte NFC, selvom de måske også lancerer eget betalingssystem.

Ind til videre er det dog kun i USA, at fast food kæden får NFC betaling, men ønsker du, at det kommer til Danmark?

Redaktionen fastholder fokus på sagen

Siden vi publicerede denne fortælling er der kommet nyt i sagen. mobilsiden gik videre med historien. Allerede d. 24/8/2014 publicerede vi en opfølgning med artiklen om Overblik: Smartphonen fylder 20 år, iPhone 6-nyt og test af kinesisk topmobil – Artiklen kan læses her. Tjek de seneste nyheder om emnet her.