Med iOS 8 bliver Spotlight-søgefunktionen langt bedre

Apple har forbedret den geniale søgefunktion, så indholdet du kan søge i ikke er begrænset til det lokale på enheden.

Med iOS 8 bliver Spotlight-søgefunktionen langt bedre

Spotlight er søgefunktionen, der oprindeligt stammer fra Mac, og som fandt vej til iOS-enhederne, da iOS 3 blev lanceret tilbage i 2009. Siden har funktionen, der efter iOS 7 aktiveres ved at trække ned på hjemmeskærmen, hurtigt og enkelt kunne søge efter lokalt indhold på din enhed, eller tage din indtastning med videre til en søgning på nettet og Wikipedia seperat. 

Nyt håb for Siri på dansk

Med iOS 8 får Spotlight fjernet en del af begrænsningerne, så søgeresultater ikke er begrænset af iOS enhedens eget indhold. Mobilsiden giver herunder overblikket til, hvad Spotlight med iOS 8 er istand til at finde. 

Dog skal jeg pointere, at enkelte muligheder kan ændre sig og desuden være begræset af området (land).

Spotlight iOS 8

Apple har som hidtil Wikipedia med i søgereaultaterne, men nu viser Spotlight selv en lille udklip af artiklen fra tjenesten. Derudover kan nyheder, og resultater via Kort-app’en give dig links til lige det du leder efter.

Spotlight iOS 8

iOS 8 giver ikke overraskende også bedre mulighed for at finde indhold i Apples egen rækker. Du vil derfor kunne finde finde indhold fra både App Store, iTunes Store og iBooks Store direkte i Sporlight med iOS 8.

Spotlight iOS 8

Spotlight kan nu også anbefale hjemmesider efter dine søgeresultater. Derudover vil markeder der samarbejder med Apple kunne se tider for biograf-film direkte i Spotlight. Sidst men ikke mindst så er en del af funktionalitet også indbygget i søgefeltet fra Safari, så du på samme måde får et lille udklip fra Wikipedia.

Ingen tvivl om at søgefunktion bliver langt bedre med opdateringen, og Mobilsiden vil naturligvis vende tilbage med vores indtryk, når vi har fået adgang dertil via iOS 8.

Mere om Apple

Ja vi fulgte selvfølgelig op på artiklen. mobilsiden har bragt sagen videre. 5/6/2014 blev sagen bragt videre med en artikel med fokus på iOS 8 bringer fede forbedringer til Beskeder app’en på iPhoneKlik her og læs den fulde artikel.. Læs også seneste nyt om temaet ved at trykke her..