Medier: Ny iPhone bliver 18 pct. tyndere end forgængeren

Apple gør ikke blot skærmen større på den kommende iPhone. Selve telefonen bliver også 18 procent tyndere, forlyder det.

Medier: Ny iPhone bliver 18 pct. tyndere end forgængeren

Adskillige indikationer om en ny iPhone med større skærm er allerede blevet fremlagt i massevis, men det bliver ikke den eneste markante ændring i designet.

 – Nye detaljer om kommende iPhone – større skærm

Flere asiatiske medier er således ikke bange for at konkludere, at den næste generation af iPhone vil blive 18 procent tyndere end 4S-modellen, skriver appleinsider.com.

Konklusionen er draget på baggrund af lækkede produktionsdele, herunder prøveudgaver af iPhone-kabinettet.

Målene for den kommende iPhone skulle være 58,47 mm i bredden, 123,83 mm i længden og 7,6 mm i tykkelsen. iPhone 4S måler ifølge apple.com 58,6 x 115,2 x 9,3 mm.

Som tidligere beskrevet vil Apple angiveligt skifte fra micro-SIM til nano-SIM for at “spare plads”. Stikket til datakablet vil blive markant mindre, og høretelefonerne skal nu isættes i bunden i stedet for i toppen af telefonen.

Mere om temaet

Siden redaktionen publicerede denne nyhedsartikel er der kommet nyt i sagen. mobilsiden kunne ikke slippe historien. 8/8/2012 gik redaktionen videre og kørte en opfølgning med fortællingen om Nye detaljer om kommende iPhone – større skærm – Artiklen kan du læse her her. Få også seneste nyt om emnet ved at trykke her..