Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Mens vi venter på Skype, MSN og Apple...

Mens vi venter på Skype, MSN og Apple...

Få videochat af bagvejen.

Der er en ny spiller på videochat-markedet. Eller det vil sige - at kalde Fring for en ny spiller er nok ikke helt retvisende, i og med at de snart har været med i en håndfuld år efterhånden, og var de første, der lavede en Skype-kompatibel klient til ikke-smartphone mobiltelefoner. De var også de første der bragte Skype til Android.

Og nu har de glade mennesker hos Fring så overhalet indenom nok engang, og lanceret en klient til iOS 4, der både kan køre i baggrunden og klare video-chat til computere (FaceTime fra Apple kan kun bruges mellem to iPhone 4, og kun på en WiFi forbindelse, og Skype har endnu ikke fået lanceret en udgave til iPhone, der kan klare video-chat - mærkeligt nok!).

Men det er også gået stærkt, og der er stadig en smule lag på video-delen, og lyd-kvaliteten er ikke B&O-kvalitet. Men det virker, og det er ganske underholdende, at man nu, cirka 10 år efter teleselskabet 3 reklamerede med video-chat, nu rent faktisk kan få det til at fungere - både mobil-til-mobil, mobil-til-computer og computer-til-mobil! :-)

Når det så er sagt, så skal det lige siges, at video-chat stadig fungerer bedst, når begge parter er på WiFi. Men det er muligt at foretage video-opkald via 3G nu, og som forbruger, er det altid mulighederne, der vinder dagen - så skynd jer at hente Fring, mens vi venter på at "de store" får taget sig sammen...

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

jonasbh 13-07-2010 10:43:23

De to selskaber har vist set sig sure på hinanden:

http://www.digi.no/846888/full-krangel-mellom-skype-og-fring

0 0
mvp1972 02-08-2010 19:52:38

det kan vist roligt siges igen på Frings forside er Skype logoet gemt under et rødt Banned ved supported networks..
http://www.fring.com/default.php

0 0
Morten Knudsen 12-07-2010 18:30:09

Det er lang tid siden vi fandt ud af at vi generelt ikke har et stort behov for at kunne se hinanden under samtalen.
Video er fint i nogle få tilfælde. Døve. Besteforældre der skal se deres børnebørn. Når man gerne vil vise noget.
Men ellers er det bare pisse ligegyldigt.
Det kan være direkte irreterende når nogen ringer op med video og man sidder splitter hans Jørgen.

Men ren samtale over nettet er til gengæld meget mere interessant. Med næsten frit forbrug(10Gb) for 150kr/måned kan ingen minutpris følge med når man bare kommer lidt op i forbrug. Spørgsmålet er så hvor mange minutter rækker 10Gb til?

0 0
Jørgen Rokkedal Lausch 12-07-2010 17:16:12

Synes ikke jeg kan få sat Fring op så det fungere til HTC Legend. Jeg har hentet det, men hvor skal jeg vælge at hente mine Skype kontakter? Den viser ikke skype som en mulighed i starten, hvor den blandt andet viser: Google talk, MSN, ICQ osv.

0 0

Om brug af cookies