Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Mercedes’ “tablet” på instrumentbordet huser CarPlay - se videoen her

Mercedes’ “tablet” på instrumentbordet huser CarPlay - se videoen her

Den tyske bilfabrikant er også klar med Apples CarPlay i 2014, og i denne video fra Mercedes, kan du se funktionen i brug.

Apple er med på “Geneve Motor Show”-messen i Schweiz, for at fremvise deres nye CarPlay funktion, der snart kommer integreret i modeller fra bilmærkerne Volvo, Ferrari og Mercedes. Vi har allerede set Volvo’s implementering, og at Ferrari har valgt en lignende løsning med integreret touchskærm i instrumentbordet. 

Apple præsenterer CarPlay - iOS integration til bilen

Mercedes derimod har valgt, at placere en seperat tablet-lignende skærm ovenfor instrumentbordet, hvilket er væsentlig anderledes. Det har efter sigende også affødt lidt kritik på messen, da ikke alle er lige begejstret for denne løsning. Det skriver 9To5Mac.

Jeg skal for en god ordens skyld nævne, at det ikke er første gang, at vi finder denne løsning på biler fra Mercedes. En lignende skærm findes også på deres nye A-Class modeller.I videoen, der ganske vist trækker præsentationen lidt i langdrag, viser Mercedes hvordan hele balladen kan styres via deres geniale fjernbetjeningshjul i midterkonsollet. 

Hvad siger Mobilsidens læsere til Mercedes' implementering af CarPlay? 
 
Kilde: 9To5Mac

 

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies