Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Mere fart på mobilt bredbånd

Mere fart på mobilt bredbånd

Teleselskabet 3 skruer op på hastigheden og mængden af data.

EazyInternet, der er produktnavnet på 3s mobilt bredbånd, har fået sat farten i vejret. Hvor EazyInternet førhen var opdelt i tre forskellige produkter med hver sin maksimale hastighed, så vil der fremadrettet kun være én hastighed - nemlig fuld fart frem.

EazyInternet består af tre pakker: EazyInternet Mini, Medium og Max.

Fælles for de tre pakker er, at man får mobilt bredbånd for fuld skrue med en hastighed på op til 32 Mbit/s download og op til 5 Mbit/s upload, såfremt ens modem understøtter de høje hastigheder. Forskellen på de tre abonnementer ligger i den mængde datatrafik, som er inkluderet. EazyInternet Mini inkluderer 1 GB, Medium 10 GB og Max inkluderer 40 GB.

Specielt EaxyInternet Max kan være interessant, da mængden at data er hævet fra 20 GB til 40 GB, hvilke betyder at selv forbrugere med et relativt højt dataforbrug nu kan udskifte ADSL forbindelsen til fordel for mobilt bredbånd.

EazyInternet Max inkluderer desuden 3DataDeling, som giver mulighed for at få et gratis ekstra simkort, så man kan gå på det mobile bredbånd og dele data med en ekstra enhed - uden at det koster ekstra.

-”3 har Danmarks bedste netværk med den bedste dækning og de højeste hastigheder. Derfor er grundprincippet i den nye abonnementsstruktur, at vi altid giver kunderne den højest mulige hastighed - og at det er mængden af datatrafik, der afgør prisen. Dermed har vi endnu engang lyttet til kundernes ønsker og gjort det mere enkelt at vælge det rigtige mobile bredbåndsabonnement,” siger Mikkel Torsting, VP Consumer Sales & Marketing hos 3.

EazyInternet Mini koster kr. 99 om måneden, mens Medium koster kr. 199 og Max kr. 299. Hvis man bruger mere end den datatrafik, der er inkluderet i sit EazyInternet abonnement, så kan man tilkøbe ekstra datapakker, som findes i tre størrelser på 1 GB, 5 GB eller 10 GB til henholdsvis kr. 29, 79 eller 149.

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Thomas Thomsen 07-09-2011 17:03:04

Havde samme problem, så jeg hoppede over og fik Danmarks hurtigste (http://123bredbaend.dk/mobilt-bredband-priser) forbindelse på 80/5 hos Telia :D

Det er dog en smule dyrere, så måske hopper jeg over til 3 igen...

0 0
Mozz 06-09-2011 12:17:41

Grunden til at jeg opsagde mit mobile brdebånd ved 3, var netop at jeg HVER md. løb tør for data. Jeg skulle derfor side den sidste uge i hver måneden, og surfe på lav-hastighed, intil det igen blev nulstillet.
Derfor er det positivt at 3, nu endelig giver deres kunder en mulighed, for at købe mere data, hvis man skulle løbe tør i løbet af måneden.

0 0
Mikkel L 06-09-2011 10:06:11

Da de reelle, oplevede hastigheder alligevel svinger meget fra sted til sted, mener jeg, at 3 har gjort det rigtig ved ensrette de teoretiske hastigheder på deres abonnementer.

0 0

Om brug af cookies