Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Mere mobilflirt i Danmark

Mere mobilflirt i Danmark

Telia har for tredje år i træk undersøgt danskernes romantiske mobilvaner i anledning af valentinsdag.

Flirten og romantikken over mobiltelefonen er steget ganske betydeligt siden sidste år på denne tid, viser en ny undersøgelse fra Telia og YouGov. Teleselskabet har for tredje år i træk undersøgt de romantiske mobilvaner i Danmark, og helt overordnet set er andelen af danskere, der flirter over mobilen steget fra 32 procent til 45 procent.

Den store gruppe mobilflirtende danskere er ført an af de 18 til 34-årige, hvor hele 76 procent har brugt deres telefon til at gøre tilnærmelser til hinanden.

”Det er altid interessant at se, hvordan danskerne bruger deres mobiltelefoner. Den nye analyse viser, at dobbelt så mange mænd som kvinder har sendt en valentinshilsen over mobilen, men alligevel er det primært kvinderne, der drømmer om flere flirtende sms'er,” siger Mette Honoré, der er kommunikationsdirektør hos Telia.

Geografien spiller ind

Det er ifølge undersøgelsen tydeligt, at det er de store byer, der trækker læsset når det kommer til romancer over mobilerne, både med aktivitet og tilfredshed. Hovedstadsområdet er den mest sms-flirtende landsdel, mens Nordjylland ligger på sidstepladsen.

Det er også de yngre mænd og kvinder i de større byer, der er mest tilfredse med deres egen romantiske aktivitet på mobilen. Hele 50 procent flere københavnere end nordjyder mener, at de sender nok kærlige sms'er til deres kæreste eller ægtefælle.

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies