Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Micro SIM-kort kommer til Danmark til maj

Micro SIM-kort kommer til Danmark til maj

Midt i maj bliver det muligt, at få de såkaldte Micro SIM-kort hos Telia og Telenor. De nye SIM-kort kan bruges som et almindeligt SIM-kort, men også i blandt andet Apple iPad.

Fra midt i maj bliver det muligt at skifte sit almindelige SIM-kort ud med et Micro SIM-kort hos Telia og Telenor.

De nye Micro SIM-kort kan det samme som almindelige SIM-kort, og kan også bruges ligesom et almindeligt, men samtidigt kan man klikke en skal af, og få et meget mindre SIM-kort frem.

Det mindre SIM-kort kan blandt andet bruges i Apples iPad, men teleselskaberne forventer, at det kun er et af mange fremtidige produkter, der bruger Micro SIM-kortet.

I mindre format til venstre, og forstørret til højre:)
I mindre format til venstre, og forstørret til højre:)

iPad iver

Hos Telenor er det især den store efterspørgsel efter Apples iPad, der har fået teleselskabet til at tage Micro SIM-kortet til sig. 

-”Nogle kunder er villige til at rejse til USA for at få fat i den nye iPad 3G. Og denne iver efter mobile oplevelser vil vi gerne belønne. Derfor har vi sørget for at have de nødvendige micro sim-kort klar, så de nyslåede iPad-ejere kan komme på vores 3G-netværk, når de kommer hjem til Danmark,” siger Peter Berg, der er markedsdirektør hos Telenor i Danmark.

Micro SIM er fremtiden

Hos Telia forventer man, at der i fremtiden vil komme mange flere produkter med det nye meget mindre SIM-kort indbygget.

Så selvom der lige nu ikke er noget aktuelt behov for for Micro-SIM i deres produktsortiment, er det en fremtidssikring. 

- ”Vores kunder skal kunne benytte sig af de nyeste muligheder og produkter på markedet. Derfor følger vi nu den teknologiske udvikling og tilbyder micro-SIM. Selvom vi ikke har nogen produkter i sortimentet endnu, der kræver micro-SIM, er det vigtigt for os at være i stand til at tage imod kunder, der ønsker at skifte abonnement til Telia,” fortæller Peter Krogsgaard, salg- og marketingdirektør i Telia Mobility Services.

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

iPhoneHacks2009 29-04-2010 17:38:49

det har jeg ventet på til min iPad har en wifi Model nu men for en 3G model snart og der mangler en Mico sim hvis jeg fik den

0 0

Om brug af cookies