Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Microsoft afholder nyt pressemøde i aften

Microsoft afholder nyt pressemøde i aften

Microsoft afholder et pressemøde her til aften, hvor den nye Office-pakke kan komme på tale – måske med iPad version.

Microsoft har på det seneste afholdt flere pressemøder. Først blev den nye Microsoft Surface præsenteret, herefter fik vi Windows Phone 8 afsløret.

Her er Microsoft Surface - alt om de nye tablets

Men nu afholde de endnu en event, og endnu engang har Microsoft valgt ikke at afsløre noget på forhånd, og det kunne tyde på en ny overraskelse.

Flere medier rapporterer nemlig om den kommende Office 15, eller Office 2013 som den endelig udgave højst sandsynligt kommer til at hedde.


Det skulle dog ikke kun være til Microsofts egne platforme at den nye Office-pakke vil blive frigivet til, også en special-designet iPad version spås af Politiken.dk, at blive afsløret i aften.

Windows Phone 8 er officiel - alt om den nye version

Vi vil her på Mobilsiden.dk, selvfølgelig følge op på aftenens pressemøde.

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

tln 16-07-2012 15:04:42

Jeg tror de skyder sig selv i foden hvis de lancerer en fuld fed office 15 til ipad - det vil gøre at ipad i højere grad kan bruges til studie og kontor, hvilket er håbløst lige pt. iPaden er pt blot til sjov, men win8 tablets kan gøre at der findes tablets til både sjov og professionelt brug. De har dermed muligheden for at åbne et stort marked for sig selv i stedet for at tjene et par håndører på at ipad også får officepakken.

Hvis win8 tablets bliver populære vil det direkte smitte af på WP8 pga den fælles core (apps wise). Windows Phone er en milliard-satsning og hvis den ikke får ekstra skub med WP8/win8 bliver WP blot en sidebemærkning og ikke en reel tredje mulighed til ios og android.

Jeg kan godt se MS lancere en Officepakke, men så skal den være næsten lige så impotent som iworks og quiockoffice, med de mest basale funktioner og måske SharePoint.

0 0

Om brug af cookies