Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Microsoft Band - vores første kig

Microsoft Band - vores første kig

Vi har fået et ultra kort kig på Microsoft Band, der er Microsofts første wearable.

Microsoft har præsenteret deres første wearable, Microsoft Bandt, der kan fungere sammen med både iOS, Android og Windows Phone.

Det har ind til videre været yderst svært at komme i nærheden af Microsoft Band, der kun er blevet solgt i et stærkt begrænset oplag i USA, hvor produktet blev udsolgt på ganske få minutter.

Det lykkedes dog et par af Microsofts danske medarbejdere, at få fingre i det eftertragtede ur. Vi fik kortvarigt lov at kigge nærmere på uret, der formentlig først kommer til salg igen i 2015.

Hvordan Band er at bære på håndledet kan vi desværre ikke fortælle meget om, da Mobilsidens udsendte ikke kunne passe de små størrelser Microsofts havde fået fat i.

Microsoft Band findes i tre forskellige størrelser: S, M og L, der alle har justerbar rem.

Prisen i USA har været 199 dollars, men vi kender endnu ikke til dansk pris eller lanceringsdato.

Update!

Vi har fået en henvendelse fra en bruger, der har været så heldig at få fingre i et Microsoft Band. Han påpeger at Band er lidt tungere end nogle af konkurrenterne, men stadig behageligt at bære. Band bæres bedst hvis skærmen sidder på indersiden af håndledet, da Band ikke har en naturlig afrunding på bagsiden af skærmen.

Det er desuden et irritationsmoment, at Band ikke er vandtæt, så det dermed ikke kan tåle en tur i svømmehallen eller i opvaskebaljen.

Tak til Marin for input!

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies