Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Microsoft begraver iPhone

Microsoft begraver iPhone

Microsoft er snart klar med deres nye styresystem til smartphones, og holder i den anledning begravelsesoptog for iPhone.

- "IPhone’en er død - længe leve Windows 7 telefonen," sådan lød det fra hundredevis af Microsoft-medarbejdere, der i sidste havde arrangeret et begravelsesoptog for at markere konkurrenternes ‘død’, det skriver Engadget.com.

Microsoft-medarbejderne var klædt ud som præster, og der var selvfølgelig rustvogne, kister og udsmykkede biler der fulgte konkurrenterne, iPhone og BlackBerry, til graven.

Microsoft har som bekendt brugt de sidste mange måneder på at udvikle Windows Phone 7 styresystemet, der kommer til at konkurrere med Apples iOS 4 og Googles Android, og nu mente medarbejderne så, at konkurrenterne på bogstaveligste talt skulle ryddes af vejen.

Microsoft-medarbejdere begraver konkurrenterne
Microsoft-medarbejdere begraver konkurrenterne

Til Danmark i oktober

Men nu er Windows Phone 7 systemet endelig færdigt og sendt ud til producenterne, og de skulle gerne være klar med Windows Phone 7 smartphones senere på året.

De første mobiler bliver laceret i Europa, herunder Danmark, i løbet af oktober.

Du kan slå ventetiden ihjel med et Flickr billedegalleri af Microsofts begravelse af iPhone og BlackBerry.

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Knud Vikmann 13-09-2010 13:34:59

Bliver det muligt at opdatere HTC HD2 til WP7?

0 0
Naggie21 13-09-2010 19:45:01

Dog en lille note.. Det skulle ikke undre mig hvis de porter WP7 over på HD2 inde på XDA. Hvis det kan lade sig gøre med lidt arbejde, så bliver det også gjort kan du være sikker på.

0 0
Stefan 14-09-2010 10:11:51

Ja de klarede Android, så burde man med noget tid også kunne klare en Windows Phone 7. De har ret meget opmærksomhed omkring HD2.
Syntes dog stadig at argumentet er lidt fesent at man ikke porter det til enheden, fordi den har 5 knapper på forsiden og ikke 3. Hvorfor ikke bare disable 2 af dem? Evt. brug dem til genvejstaster på en eller anden måde?

0 0
Naggie21 13-09-2010 16:44:56

Kort svar - Nej

Microsoft har lavet nogle bestemte minimumskrav til hardware og layout. HD2 kan sagtens lave op til hardwarekravene, men layoutet passer ikke til tasterne Microsoft kræver.

0 0

Om brug af cookies