Microsoft begraver iPhone

Microsoft er snart klar med deres nye styresystem til smartphones, og holder i den anledning begravelsesoptog for iPhone og BlackBerry.

Microsoft begraver iPhone

– “IPhone’en er død – længe leve Windows 7 telefonen,” sådan lød det fra hundredevis af Microsoft-medarbejdere, der i sidste havde arrangeret et begravelsesoptog for at markere konkurrenternes ‘død’, det skriver Engadget.com.

Microsoft-medarbejderne var klædt ud som præster, og der var selvfølgelig rustvogne, kister og udsmykkede biler der fulgte konkurrenterne, iPhone og BlackBerry, til graven.

Microsoft har som bekendt brugt de sidste mange måneder på at udvikle Windows Phone 7 styresystemet, der kommer til at konkurrere med Apples iOS 4 og Googles Android, og nu mente medarbejderne så, at konkurrenterne på bogstaveligste talt skulle ryddes af vejen.

Microsoft-medarbejdere begraver konkurrenterne

Til Danmark i oktober

Men nu er Windows Phone 7 systemet endelig færdigt og sendt ud til producenterne, og de skulle gerne være klar med Windows Phone 7 smartphones senere på året.

De første mobiler bliver laceret i Europa, herunder Danmark, i løbet af oktober.

Du kan slå ventetiden ihjel med et Flickr billedegalleri af Microsofts begravelse af iPhone og BlackBerry.

Historien slutter ikke her

Vi følger op med den seneste udvikling om emnet. mobilsiden kunne ikke slippe temaet. 13/9/2010 rettede vi nyt fokus på sagen med en artikel der belyste emnet Spider-Man – Edderkopmanden inficerer din iPhone (spiltest) – Historien bringes videre her. Få også seneste nyt om emnet ved at trykke her..