Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Microsoft-chef: Windows Phone er en lille spiller

Microsoft-chef: Windows Phone er en lille spiller

Der satses massivt på markedsføringen af Windows 8 og Windows Phone 8, så kendskabet til produkterne kan stige.

Et gigantisk marketingbudget skal være med til, at få Windows 8, Windows Phone 8 og Surface ind i folks bevidsthed. Sådan lød det fra Microsofts administrerende direktør, Steve Ballmer, under udviklerkonferencen Build 2012. Det skriver Version2.dk.

 - ”Vi vil lave mere og bedre marketing for Windows 8 og Windows Phone 8 og Surface, så du ikke vil kunne kigge i et magasin, gå på nettet eller tænde fjernsynet uden at se vores reklamer ofte,” sagde Microsoft topchefen.

Ballmers udtalelse skal ses, som en forsikring til de tusindvis af fremmødte udviklere om, at Microsoft godt er klar over de netop nu ikke har mange markedsandele på smartphone- og tabletmarkedet.

 - ”Alle ved, at Windows Phone er en lille spiller på markedet i dag,” indrømmede Steve Ballmer ifølge Version2.dk.

Microsoft forsøger, at lægge vægt på i markedsføringen af de nye produkter, at det er et system der hurtigt og nemt kan dele det du ønsker, med dem du har nær.

 - ”Vi har lavet et system både til telefoner, pc’er og tablets, som er essentielt for denne generation. Et system, som emmer af aktivitet, mennesker og de informationer, som er vigtigst for dem,” sagde Steve Ballmer.

Steve Ballmers keynote omhandlede primært symbiosen mellem de forskellige platforme.


Læs også:
- Uklarheder efter Windows Phone 8 pressemøde

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies