Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Microsoft fjerner Messenger fra Windows Mobile

Microsoft fjerner Messenger fra Windows Mobile

Ser du frem til MSN Messenger på din nye Microsoft smartphone? Du kan gå hen og få dig en ordentlig skuffelse. Udviklingen er nemlig sådan, at flere og flere teleselskaber i Europa beder producenterne om, at fjerne Messenger på mobilen.

Mobilsiden.dk fortalte sidste uge, at alle kunne få MSN Messenger på mobilen. Men nu ser det ud til Microsoft vil berøve nogle af deres egne kunder.

På trods af, at MSN Messenger må være en fantastisk mulighed for teleselskaberne, at score dataoverførselsgebyrer, så beder flere og flere om at få MSN fjernet. Det sker når de bestiller en såkaldt ”branded” serie telefoner fra HTC, Qtek etc.

- ”Det er blevet fjernet. Det er dybt irriterende for mig, som Microsoft-fan, ikke at have en telefon, som kommer direkte med dette program. Især når 3-kunder kan bruge en simpel Java-applikation. Det er næsten pinligt, at vise min telefon til andre”, fortæller en sur Microsoft-bruger.

Konklusionen er, at Microsoft igen fejler i at møde slutbrugerens behov. Der findes ingen download af MSN Messenger, som kan installeres af brugeren, og hvis det heller ikke er pre-installeret, står kunden uden en essentiel Microsoft-funktion.

Om denne trend hos teleselskaberne kommer til Danmark, håber vi ikke. I så fald er der stadig eBuddy og Agile Messenger at ty til.

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies