Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Microsoft: Fordel at give medarbejderne Windows Phone 8

Microsoft: Fordel at give medarbejderne Windows Phone 8

Microsoft forsøger, at få danske IT-chefer til at se fordelen ved sammensmeltningen af Windows 8 og Windows Phone 8.

Microsoft forsøger med al magt, at sælge deres nye smartphone-styresystem, Windows Phone 8, til de danske IT-chefer. Det skriver Version2.dk.

Den nyeste version, Windows Phone 8, giver store fordele for IT-chefen, da den kører på samme kodebase, som det Windows 8 til computeren, fortæller Microsoft.

-”Vi har fået en hel masse ting med ved at bruge kernen fra Windows 8. Det giver mulighed for fuld Bitlocker-kryptering af telefonen, og det er supervigtigt for mange,” forklarede Microsofts produktchef for Windows Phone til erhvervslivet, Linda Timm.

Det er også blevet nemmere med Windows Phone 8 i forhold til tidligere Windows Phone versioner, at få særligt Microsoft-software ind og ud af telefonen.

-”Nu optræder Windows Phone som en disk i et almindeligt filsystem, når den bliver tilsluttet en comptuer. Det kunne vi ikke tidligere,” sagde Linda Timm, som er Microsofts produktchef for Windows Phone til erhvervslivet.

Softwaren Zune og kabler kan nu også undværes når systemet skal opdateres, da Windows Phone nu understøtter OTA-opdateringer.

Ved Windows Phone integreres så meget med Windows bliver det også for IT-chefen nemmere at holde styr på de ansattes Windows-telefoner. Du kan læse nærmere på Version2.dk.

Forrige artikel Næste artikel

Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Belgarion 01-11-2012 10:57:26

-”Nu optræder Windows Phone som en disk i et almindeligt filsystem, når den bliver tilsluttet en comptuer. Det kunne vi ikke tidligere,”
Softwaren Zune og kabler kan nu også undværes når systemet skal opdateres, da Windows Phone nu understøtter OTA-opdateringer.


Tror det er nogle af de ting som specialt Android brugere har efterlyst. Også jeg selv, selv om jeg har brugt windows phone 7.5 siden marts. Så er en meget glædelig nyhed. og glæder mig meget til den Lumia 920 er ude.

0 0
01-11-2012 12:58:25

OTA har eksisteret i lang tid på android. Og min android vises da også som drev/mappe når den tilkobles en pc.

0 0
Styxx 01-11-2012 14:27:52

Tror han mener, at det for Android brugere, har været et argument for IKKE at købe en WP :)

0 0
Katron 04-11-2012 08:23:37

Han mener præsist det han skriver, læs artiklen rigtigt.

Den nævnte funktion med WP 8, er ikke set siden Nokia N95. Den blev introduceret i 2006, under et samarbejde mellem Microsoft og Nokia. Med Nokia N95 var det muligt at gøre sin mobil til en del af det hjemmenetværk, man bliver medlem af, når man tilføjer nye enheder til ens hjemmenetværk.

Dengang var det muligt at se sin N95 som et delt netværksDREV i et almindeligt filsystem. Bemærk forskellen på ordet DREV og MAPPE, og i særdeleshed ordet filsystem.

Desværre så forsvandt funktionen i forbindelse med Windows Vista, hvor Microsoft overgik til NTFS filsystemet, og hvor FAT32 ikke længere var fuldt understøttet.

Funktionen dengang gjorde, at så snart mobilen loggede på ens trådløse netværk, så poppede den op som et delt netværksdrev, hvor man kunne smide feks. mp3 filer direkte over i en af mobilens mapper, helt uden at skulle have den tilsluttet med kabel. Man kunne dermed også hente indhold fra mobilen trådløst.
Nok så vigtigt så kan man med et delt netværksDREV, oprette "rejsemapper" hvor disse mapper automatisk synkroniserer indholdet, så snart enhederne er på samme netværk.
Det er lidt samme princip som eksempelvis dropbox, her skal man bare ikke have app's installeret, og kan dermed bedre styre hvem der har adgang til hvad, samt at man her fysisk får tingene automatisk ned på mobilen, hvor man med dropbox kun har adgang til det delte. Der skal man downloade det man skal bruge.

I 2010 var det oprindeligt meningen at funktionen skulle genopstå med Symbian 3 (Nokia N8, C7 etc.), men da bla. Symbian ikke understøtter NTFS, blev det aldrig aktuelt. Nokia forsøgte at løse det med en WEBDAV klient, men det var alt for bøvlet at få det til at fungere, og når man endeligt havde fået det sat op, kunne man alligevel ikke se indholdet på sin delte pc, da det hele kørte under NTFS.

Efterfølgende har både Nokia (Symbian) og Android forsøgt at løse dette, men uden held, så vi forbrugere kun sidder tilbage med nødløsninger. Eneste brugbare løsning jeg har set, er Nokia's DLNA app "play to". Den giver ikke mulighed for at få et delt netværksDREV, men den giver dog mulighed for at dele alt medieindhold til DLNA enheder, således at jeg fra min DLNA medieafspiller, kan hente og afspille alt indhold trådløst direkte fra min gamle N8.

Sidst jeg var ejer af en Android enhed, kunne man via DLNA kun afspille fra mobilen til en DLNA enhed, men ikke omvendt. Det var årsagen til at skiftede tilbage til min N8.

Skuffelsen var stor da jeg så købte en Lumia 900, for her kunne man nærmest ingenting i den retning. Nokias DLNA app til WP 7.5, kan også kun afspille medier fra mobilen, og ikke til mobilen. Med min N8 kan jeg streame film fra min PC til telefonen via DLNA.

Med ovenstående artikel, kan jeg næsten ikke få armene ned igen. Det er den største nyhed indenfor smartphones, siden 2006 IMO.

Med WP8 bliver det atter muligt at oprette et netværksdrev i et almindeligt filsystem.

0 0
Om brug af cookies