Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Microsoft går efter Gmail-brugere

Microsoft går efter Gmail-brugere

Microsoft har igangsat et nyt tiltag der skal gå efter Gmail-brugerne - hent Outlook.com app allerede i dag.

Er man nuværende eller tidligere Android bruger, så har man også stiftet bekendtskab med Gmail, Googles E-mail tjeneste.

Disse kunder er Microsoft nu ude efter med deres tjeneste Outlook.com, hvilket allerede har opnået mere end 25 millioner aktive brugere.

Men web-servicen er ikke nok for Microsoft, der nu også har lanceret en Android applikation, således man kan få sine E-mails på farten.

Man skal dog ikke forvente flot enestående design, eller eksklusiv funktionalitet, applikationen er nemlig ikke noget at råbe hurra for.

Vi har kigget lidt nærmere på applikationen og må konstatere at, den langt fra er på niveau med hvad man som Gmail-bruger er vant til.

Skulle man have lyst til at afprøve applikationen kan den hentes gratis her via Google Play.

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Martin Pedersen 28-11-2012 21:34:43

Den er simpelthen for simpelt og grimt lavet, noget man desværre ser alt for ofte blandt Android apps. Havde dog forventet at MS var lidt mere professionelle på den front.
I forhold til mange af deres (Microsoft's) andre apps til Android, er jeg virkelig skuffet over at de kan finde på at udgive den som den er lige pt. Xbox SmartGlass benytter sig Metro-designet, hvilket får den til at fremstå pæn og overskuelig samt at man ved at det er en MS-service man benytter.
Det samme gør sig delvist gældende for SkyDrive og OneNote, dog ligner disse lidt mere en sammensmeltning af Metro og Holo (Android 4.0+).. alligevel udgør det en acceptabel kombination.

Alt i alt - Langt fra tilfredsstillende.

0 0
Tommy 29-11-2012 10:13:03

hvis man følger Androids tidligere designstrategi og synes det er grimt, er det så ikke lidt tough luck?
Ja, app'en er grim, men den ligner (desværre) flertallet af android apps...

MS vil gerne gøre deres services tilgængeligt for alle, men jeg kan da godt forstå de gerne vil have så der er ekstra fordele (fx design) ved at gå 100% MS. At app'en ikke ligner metro har vel noget at gøre med at Outlook (det samme gælder OneNote+skydrive) er integreret i WP og man derfor skulle lave en ny app til droid og dermed også design.
Smartglass er en app til WP, så der skulle man bare lave lidt omkodning.

0 0
29-11-2012 19:41:04

Hvorfor gøre brug af en tidligere design strategi på en helt ny app? Hvor man har Google's holo design, hvilket er sindsygt lækkert.

0 0
Nikolaj 28-11-2012 10:32:36

I får det til at lyde som om at outlook er noget nyt og de prøver at vinde kunder fra "gamle" gmail. Men Hotmail/LiveMail/outlook er meget ældre end Gmail. Og hvorfor er det i mener de er ude efter gmail kunder netop nu? Det har LÆNGE været muligt at bruge gmail på android.

"Disse kunder er Microsoft nu ude efter med deres tjeneste Outlook.com, hvilket allerede har opnået mere end 25 millioner aktive brugere."

Hotmail/Outlook er gammelt så at de "allerede" har 25 mill kunder, er en lidt underlig formulering

0 0
Benjamin Jensen 29-11-2012 10:32:44

Jeg har aldrig tidligere brugt Hotmail, eller live, men jeg har droppet min flere år gamle Gmail, og sprunget over på outlook.

Det er jo ikke kun domænet der er blevet ændret. Mange af tingene er mere brugervenlige nu, og integrationen med Skydrive, kalender og kontakter er meget bedre end på Googles tjeneste.

Jeg har prøvet gmail appen på både Android og iOS, og jeg synes ikke om dem. Jeg kan bedre lide den alm. mail. I øvrigt er det dog lidt pudsigt, at push virker åbenbart hurtigere på iPhone appen end på android appen. Jeg får altid besked først på iPhone omkring mails, end jeg gør på Android appen.

0 0
toysoldier 28-11-2012 15:00:16

Det er fordi, alt der har med Android at gøre er fy fy og alt der har med miscrosoft og apple at gøre er ja ja, her på mobilsiden.

0 0
claus 28-11-2012 17:33:58

Af hvad det er da noget sludder det der du skriver

0 0
Nikolaj 28-11-2012 10:37:22

Rettelse:

Og hvorfor er det i mener de er ude efter gmail kunder netop nu? Det har LÆNGE været muligt at bruge hotmail på android

0 0
28-11-2012 10:08:44

Nu er det muligt at benytte outlook.com som exchange så drop appen og hent en af de mange exchange apps eller brug en nativ hvis det er muligt.

Køre man "ren" android er den nativ exchange app opbygget som gmail appen, love it :)

0 0

Om brug af cookies