Microsoft har fokus på Windows 8 og tablets i kommende uge

Der forventes at ske meget når Microsoft i næste uge fremviser fremtiden inden for Windows platformen.

Microsoft har fokus på Windows 8 og tablets i kommende uge

I næste uge har Microsoft indkaldt til et pressemøde, hvor pressen kan få et glimt af fremtiden inden for Windows Phone platformen.

Flere forventer at se mere til Windows Phone 8, som er Microsofts næste store skridt i retningen mod udbredelsen af Windows Phone platformen.

Pressemødet for Windows Phone fremtiden bliver afholdt den 20. juni, det skriver Pocketnow.com.

Men i næste uge kommer ikke kun til at handle om Windows Phone hvis vi skal tro AllThingsD.com.

Microsoft tablet

De beretter nu at Microsoft mandag den 18. juni, vil afholde en event i Los Angeles hvor pressen kan komme til at se, hvordan Windows 8 RT kommer til at se ud.

Windows 8 RT er en speciel version af Windows 8 der kan køre på ARM-baserede enheder, hvilket er af samme type som de tablets der kører Android og iOS. Den almindelige Windows 8 er til x86 enheder, hvilket er den vi bruger på vores PC’er.

Men det er ikke alt fra AllThingsD, de mener også at Microsoft vil præsentere deres helt egen tablethardware.

Hvor meget der kommer til at holde stik er uventet, men følg med på Mobilsiden.dk, hvor vi vil følge op på næste uges begivenheder.

Mere om sagen

Historien har udviklet sig. Siden vi publicerede artiklen er der kommet mere til historien. mobilsiden gik videre med sagen. 14/6/2012 puplicerede vi en ny vinkel på sagen med artiklen; To nye Windows 8-tablets fra Acer – Nyheden kan læses her. De seneste nyhedsartikler om temaet “Tablet” finder du her..