Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Microsoft har solgt 1,5 milloner Surface tablets

Microsoft har solgt 1,5 milloner Surface tablets

Microsoft har været tavse, hvad angår slagstal for Surface tablet. Et estimat anslår 1,5 millioner eksemplarer.

Microsoft har solgt omkring 1,5 millioner Surface tablets, oplyser personer med kendskab til selskabets salgstal, skriver Bloomberg. Det er umiddelbart en sløv start, på et hurtigt voksende marked for tabletcomputere.

Microsoft har solgt lidt over en millioner eksemplarer af deres Surface RT med ARM-teknologi og omkring 400.000 Surface Pro, der bygger på Intel-chips.

Det er ikke helt den start selskabet måske havde håbet på, og analytiker Brent Thill fra USB AG, havde forventet at der frem til fjerde kvartal af 2012, ville være solgt omkring to millioner enheder.

Tre personer, der ønsker at være anonyme, fortæller at Microsoft har bestilt i omegnen af tre millioner Surface enheder hos producenten.

Microsoft Surface skulle være selskabets bud på en konkurrent til Apples iPad og de mange tablets med Googles Android, men det er endnu ikke sket, siger analytiker Alex Gauna fra JMP Securities LLC i San Francisco.

Klide: Bloomberg

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Peter Frederiksen 18-03-2013 09:46:11

"Mr. Shin: Smartphones and tablets based on Microsoft's Windows operating system aren't selling very well. There is a preference in the market for Android. In Europe, we're also seeing lackluster demand for Windows-based products."

http://goo.gl/WIasD

0 0
Peter Frederiksen 18-03-2013 11:20:25

Med andre ord, ligger dette i trit med Acer og Asus CEO's at de heller ikke sælger specielt mange Windows produkter og især RT.

Så det bliver spændende når Nokia udgiver Q1 om en måneds tid, hvilket jeg tror bliver Lumia negativt.

0 0

Om brug af cookies