Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Microsoft holder Windows 10-begivenhed i aften - se med her

Microsoft holder Windows 10-begivenhed i aften - se med her

Amerikanerne vil vise mere frem af det kommende styresystem, som skal forene en række platforme i et styresystem

Microsoft vil gerne have en mere dominerende position på elektronik-scenen, og det skal ske gennem en forening af styresystemet Windows. I grove træk er Microsofts hovedplan at have ét styresystem til Xbox, PC, telefon, tablet og så videre, og det vil Microsoft fortælle mere om i aften.

Læs også: Microsoft overvejer Android apps

Et af de store spørgsmål er, hvor langt Microsoft vil gå i denne forening af Windows i form af Windows 10. Hvor ens vil det se eksempelvis se ud, og hvor mange ting vil man kunne tage med sig fra en skærm til en anden er gode spørgsmål.

Der er et par ting, som ser ud til at være rimelig sikre. Det er nok ikke alt, Microsoft vil ud med på dette event, når selve Windows 10 først kommer sidst på året, men måske får vi et kig på Cortana til computeren.

Læs også: Muligt Windows 10-læk fundet

Endnu en ting, som mange snakker om er en ny browser. Internet Explorer får jævnligt kritik, og det kan være grunden til, at Microsoft efter sigende skulle arbejde på en ny browser med kodenavnet 'Spartan'. Navnet tyder på en meget simpel og nedtonet browser, og et par tidlige kig på arbejdet ville gøre mange glade.

En ting er sikkert, og det er, at Windows 10 kan få meget stor betydning for det traditionsrige amerikanske firma. Hvis man vil følge med i begivenhederne, så er det via dette link fra klokken 18.00 dansk tid.

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies