Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Microsoft introducerer ”Smart Files” i Windows 8.1

Microsoft introducerer ”Smart Files” i Windows 8.1

Smart Files i Windows 8.1 kan reducere harddiskplads-behovet med 80 procent.

Microsoft har tilføjet en smart funktionalitet I Skydrive på Windows 8.1, der gør det muligt, at nedsætte mængden af harddiskplads, der er behov for i computeren.

Ved at bruge Skydrive-mappen som det primære sted for dokumenter og billeder, kan Smart Files funktionen sørge for, at kun små info-filer ligger fysisk på harddisken - en såkaldt ”placeholder” med nogle nøgleinformationer samt en thumbnail.

Når brugeren klikker på filen for at åbne den, bliver den med det samme hentet ned fra Skydrive.

- Microsoft tvinges til at skifte navn på Skydrive

Microsoft fortæller, at de har ved tests på Windows 8.1 Preview kan notere, at personer der benytter Skydrive med Smart Files, reducerer deres forbrug af diskplads med 80 procent.

En lille detalje er, at filerne fortsat opfører sig som normalt filer, og kommer også med i resultaterne, når deres søges på computeren, oplyser Microsoft.

Hvis man har behov for filerne lokalt på computeren, kan udvalgte mapper fortsat synkroniseres til harddisken.

- Kom tæt på Windows 8.1

Windows 8.1 kan hentes i Danmark den 18. oktober 2013 klokken 22.

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

lasse 02-10-2013 16:03:40

Eller Bitcasa
Med uendeligt plads

Så kan man gemme alle sine billeder, musik, film
Så streames de fra cloud på mobilen, tablet, fjersynet

0 0
Tommy 01-10-2013 17:01:06

Jeg bruger allerede "smart files" som MS tænker man kan gøre med win8.1 - altså ved at opbevare mine Office filer og billeder i skydrive. Jeg har 25gb og det gør at jeg altid kan tilgå mine filer på min smartphone eller pc på arbejdet (og selvfølgelig også min laptop). Det er altså meget rart. Man kan sådanset gøre det om det så er skydrive, dropbox eller andet, men i min hverdag fungerer skydrive hvert fald 100% perfekt, så MS kan uden problemer fortsætte denne type opbevaring og udvikling.

Af samme årsag behøver jeg heller ikke en stor harddisk på min næste bærbar, men blot en 80-160gb SSD.

Det skal siges at jeg samtidig har en NAS hvor jeg har musik og film som selvfølgelig er forbundet med internettet (NASen syncer også min skydrive mappe med billeder), dog har Spotify og Netflix overtaget langt det meste af min musik/film håndtering...

0 0

Om brug af cookies