Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Microsoft jagter iPad

Microsoft jagter iPad

En ny prototype ligner endnu et forsøg fra Microsoft på at jagte Apple og iPad.

Den prototype Microsoft kalder Menlo, og som tidligere antogs, at være en Windows tablet a la iPad, viser sig rent faktisk, at være en
prototype på både et mobilt OS og en fysisk, mobil platform - komplet med et triple-axis accelerometer og et digitalt barometer.

Ja. Barometer. Som i Voldborg og "der ligger et højtryk over Danmark". Men du læste det her først: barometer i mobilen - det er dét de unge vil ha?

Capacitativ skærm (som iPhone), 4,1? skærm, 480x800 pixels, Bosch BMA 150 triple-axis accelerometer, Bosch BMP085 digital tryk sensor (barometer...), Microsoft Windows Embedded CE 6.0 R2.

Og så pynten på kransekagen: ovenpå Menlo platformen skulle der angiveligt ligge en ny Microsoft Research Silverlight app med kodenavnet "Greenfield". Greenfield er et program centreret om sensorer, der tillader folk at "rulle deres skridt tilbage", når de forsøger at finde deres parkerede biler, der hvor de forlod dem...

Lyder frækt og avanceret, lad os se hvad det kan?

Ifølge kilderne ligger Menlo stadig dybt i R&D fasen, og som sådan er der ingen lancerings-dato ved hånden. Vi ved dog, at Menlo ikke bliver sin egen telefon, men i stedet et OS, der vil køre på en serie af processorer.

Lad os håbe indpakningen bliver mere sexet end Kin...!

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Martin 09-08-2010 22:35:39

Det vil være ekstremt nyttigt med barometer i mobiltelefoner. Så vil der nemlig være mulighed for at lave en højdemålerapplikation til fx flyvning.

0 0

Om brug af cookies