Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Microsoft kæmper med at få Windows Phone 8 klar til tiden

Microsoft kæmper med at få Windows Phone 8 klar til tiden

Frigivelsen af Windows Phone 8 er allerede blevet udskudt én gang, og nu kæmper Microsoft for at overholde den nye deadline, skriver techsite.

Flere mobilproducenter har allerede lovet, at sende smartphones med Windows Phone 8 på gaden, inden året er omme, men Microsoft er endnu ikke helt færdige med softwaren. Det skriver The Verge.

Ifølge sitets kilder "havde Microsoft oprindeligt planlagt at frigive Windows Phone 8 i begyndelsen af oktober", men problemer med softwaren har skubbet deadlinen til den 29. oktober.

Nu kæmper softwaregiganten angiveligt med at opfylde dette mål, og Microsoft presser på over for både producenter og teleselskaber i forsøget på at begrænse testperioden. Tidsplanen er angiveligt så stram, at forsinkelser i denne proces vil få indflydelse på, hvor tidligt - eller sent - Microsoft kan åbne for sluserne.

Da Nokia Lumia 820 og 920 blev præsenteret i sidste uge, fik journalisterne ikke mulighed for at lege 'hands-on' med telefonerne og styresystemet.

Forrige artikel Næste artikel

Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Frederik 13-09-2012 21:05:10

Jeg vil så gerne have en Lumia 920, men hvis vi fortsat skal leve i uvished omkring lanceringsdato og pris et stykke tid endnu og så derudover skal vente endnu længere på at telefonen bliver lanceret og kommer i forretningerne, så taber MS og Nokia nogle vigtige kunder som mig. Nu kommer Apple med deres nye iPhone inden ret mange dage og vi har fortsat ikke en dato fra MS og fra Nokia.. de skyder sig selv gevaldigt i foden.

0 0
Styxx 13-09-2012 22:44:39

Enig.

Personligt venter jeg bare til de kommer, da jeg ikke springer på noget andet. Men det er der mange andre der ikke gider vente på.

Nej det er sgu for sløset af MS og Nokia, at vi ikke ved noget som helst. Og de vidste jo at Apple præsenterede den IP5 nu her, og at der aldrig går lang tid fra præsentationen til release. Så det virker bare useriøst at der ikke er dato endnu, og at WP8 faktisk ikke engang er færdigt.

0 0
Kim Harder 14-09-2012 12:02:10

Vi venter, men det er for dårlig, af Microsoft, at der skal være problemer, når man har forsøgt, at lave Window 8 og Windows 8 Phone på samme fundament.

0 0
hellas7 13-09-2012 17:21:42

Hvis WP8 ikke for alvor bliver en del af julesalget skal alarmklokkerne ringe, for WP skal snart til for alvor at have fat i nogle udviklere (som vil udvikle apps til WP af egen fri vilje) hvis de skal vokse sig op mellem Android og iOS

0 0
Om brug af cookies