Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Microsoft kan tjene milliarder på iPad - men tøver

Microsoft kan tjene milliarder på iPad - men tøver

Microsoft vil kunne tjene milliarder, hvis de udgiver deres Office-pakke til Apples iPad, men Microsoft tøver.

Microsoft Surface kommer med Office-pakken
Microsoft Surface kommer med Office-pakken

Der er ingen tvivl om, at det ville være en guldgrube for Microsoft hvis de udgav deres Office-pakke til Apples iPad, men alligevel tøver Microsoft.

 - Microsoft-boss om Office til iPad: Vi må se

Omkring 2,5 milliarder dollar eller 14 milliarder danske kroner ville Microsoft kunne omsætte for årligt, hvis de var klar med Office-pakken til iPad, det fortæller en ny rapport fra investeringsbanken Morgan Stanley. Det skriver Business.dk.

Til trods for iPad’s store succes, så er mange brugere vant til at benytte Office-pakken på deres bærbare computer, at de savner programmer som Outlook, Excel og ikke mindst Word.

Tilbage i 2010 var meldingen fra Microsoft, at det var noget de kiggede på, men siden har Microsoft ændret deres egne planer. Microsoft Surface, som kom på det danske marked i sidste uge, kommer med hele Office-pakken og det kan altså betyde de i stedet håber kunderne vil købe deres eget produkt frem for Apples iPad.

 - Her er prisen på Microsoft Surface i Danmark

Dog mener Morgan Stanley, at Microsoft bør genoverveje den strategi, da salget af Surface-tablets ikke har været imponerende.

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

kamilz 19-02-2013 17:34:09

ÈéèÅ

0 0

Om brug af cookies