Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Microsoft klar med ny kommunikationsplatform

Microsoft klar med ny kommunikationsplatform

Unified Communication er navnet på Microsofts nye platform, der samler mail, telefon, chat og konference i et.

Microsofts nye Unified Communication platform er lige på trapperne i USA. Unified Communication integrerer de hidtil adskilte kommunikationsformer telefon, mail, chat og konferencer i en fælles platform. Igennem platformen kan man se om det er muligt og hvordan, man kan kommunikere med sine kontakter.


Netop muligheden for at se, hvorledes kontakterne er tilgængelige, er et af platformens centrale styrker. Der er således også mulighed for, at opdele sine kontakter, så nogle konstant kan få fat på dig, mens andre må vente til der bliver tid.


Ifølge Microsofts undersøgelser modtager en gennemsnitlig vidensmedarbejder 51 kontakter på forskellige medier i løbet af én dag. Det vil derfor effektivisere dagligdagen væsentligt, når al kommunikation samles et sted.


Jørgen Rahbek, produktchef for Microsofts Unified Communication platform, udtaler, at Microsoft tror meget på platformen, og den vil ændre virksomhedernes måde at kommunikere på i samme grad, som e-mailen gjorde det i 90'erne. Arbejdsdagen bliver effektiviseret, da medarbejderen selv kan vælge, hvorledes denne vil kontaktes og hvilken kommunikationsform, der skal benyttes i de forskellige situationer. Der er således store forventninger til Microsofts nye produkt.

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies