Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Microsoft klar med to nye telefoner

Microsoft klar med to nye telefoner

Der præsenteres lige nu den ene nye telefon efter den anden. HTC, Sony Ericsson, Samsung og mange andre har netop sendt nye telefoner på gaden. Nu er Microsoft også klar med to nye modeller.

Microsoft er ny på mobilmarkedet, selvom de rent software mæssigt har været med i mange år. Deres to nye telefoner Kin One og Kin Two er tiltænkt de sociale brugere, der ønsker at være online 24/7 på Facebook, Twitter osv.

De har begge capasitive touchskærme, fuldt tastatur og Zune indbygget. Men Kin One er den mest kompakte udgave, hvor Kin Two har en større skærm, mere hukommelse, bedre kamera med mulighed for at optage i HD. Kin One har et 5 megapixel kamera, og Kin Two har et 8 megapixel kamera.

Man fristes dog også til at tro, at Microsoft har kigget lidt efter hvordan både Nokia og Blackberry designer. De to nye telefoner er blevet til i samarbejde med Verizon Wireless, Vodafone og Sharp.

Kin-telefonerne kan købes i USA fra maj måned med binding til Verizon Wireless. Telefonerne skulle efter planen komme til Europa i løbet af efteråret med Vodafone-abonnement.

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Jesper Søgaard 14-04-2010 15:18:56

Nu forstår jeg hvorfor Microsoft generelt har problemer med at følge Apple for de her telefoner er da fuldstændig fantasiløse og helt uden smag. Godt de aldrig kommer til Danmark.

0 0
Mobilsiden 15-04-2010 09:32:43

De er ihvert fald en del anderledes end vi er vant til :-)

0 0

Om brug af cookies