Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Microsoft køber Skype for 44 mia. kr.

Microsoft køber Skype for 44 mia. kr.

44 milliarder kroner, kontant. Med deres største køb nogensinde, overtager Microsoft nu Skype.

Skype, der over de seneste år er blevet standarden inden for IP-telefoni på nettet, er netop overtaget af giganten Microsoft for 44 milliarder kroner. Det skriver parterne i en pressemeddelelse.

Microsoft har valgt at hele beløbet skal betales kontant.

Skype vil fremover ifølge pressemeddelelsen, blive understøttet i enheder som Xbox, Windows Phone, Lync, Outloook, Xbox Live m.v.

Skype, der har i dag 170 millioner brugere, blev i 2009 overtaget af EBay, hvilket sikrede grundlæggerne Janus Friis og Niklas Zennström godt 16 milliarder kroner i gevinst.

Med den nye handel kan IT-drengene sætte yderligere tre milliarder kroner ind på deres konto, hver, da de stadig efter EBay-salget, ejede 14 procent af Skype. 

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Søren 12-05-2011 10:37:47

Det der er nederen (for mig) er at jeg skiftede til Skype for at slippe for Messenger...
Jeg vil gætte at den første funktion de fjerner fra Skype er muligheden for kun at ku modtage beskeder fra dem man er venner med :)
Så er det tilbage til minefeltet hvor enhver besked eller link var en stor risiko for virus...
Selvom det er over 2 år siden jeg skiftede til Skype præsterer min MSN konto stadig at blive hacket og brugt til at sende spam og jeg bruger den KUN til min Xbox 360 og man kan jo ikke deaktivere hotmail funktionen, Fuuuuuuuuuuuuu!!!
Jeg ville kun vide det fordi Microsoft går ind og blokerer kontoen. Jeg har lige været igennem en længere process med at få den åbnet igen, det tog 1 uge og adskillelige emails til Microsoft support >:(

0 0
Bepper 12-05-2011 02:11:25

(som forventet) enorm...?!
Jeg har aldrig forstået dealen med Skype. Jeg har 1 ven der har spurgt om jeg ikke skulle have det - så vi kunne snakke sammen - 1 ven! Så kan jeg snakke gratis med ham... Men hvad med alle de andre venner jeg vil ringe til gratis - de har IKKE Skype!
- Men måske en automatisk integrering med Outlooks kontaktpersoner, ville kunne gøre produktet masseanvendeligt??

0 0

Om brug af cookies