Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Microsoft lancerer Band: et smartband til alt og alle

Microsoft lancerer Band: et smartband til alt og alle

Med Band melder Microsoft sig ind i kampen om at pryde dit håndled. Med Band kan du holde nøje øje med din træning og hverdag.

Det er rygtes længe at Microsoft ikke ville forblive passive på wearable-scenen. Med Band byder Microsoft ind med et produkt som placerer sig i den interessante niche mellem simple fitness-trackere og fuldblods-smartwatches.

Læs også: Kæmpe boom i salg af wearables

Bandet minder mest om såkaldte smart-bands, men en større skærm, og intet mindre end 10 sensorer giver adgang til mere avancerede funktioner.I Band finder du blandt andet pulsmåling, overvågning af stress-niveauet, UV-index, men også smart-features som notifikationer samt kalender og e-mail previews.

Uret kommer i tre størrelser som alle vil dele en 1,4” touch-skærm med 310x102 opløsning. Armbåndet er designet til at modstå støv og vand, dog uden at være decideret vandtæt.

Skærmen, og de mange sensorer, drives frem af to 100 mAh batterier som, ifølge Microsoft, kan holde Band gående i op til 48 timer.

Læs også: Samsung Gear Fit - Futuristisk og frustrerende [TEST]

Taler med alle

Armbåndet begrænser sig ikke til Microsofts egen Windows platform, men kan kommunikere, via Bluetooh 4.0 LE, med Windows Health app’en på både Windows Phone, Android og iOS.

Microsoft åbner desuden Health-platformen og har allerede partnerskaber med Jawbone UP, RunKeeper, MapMyFitness og MyFitnessPal.

Microsoft Band får debut d. 30 oktober i USA til 199 USD, eller omtrent 1200,- kr. før afgifter og told. Der er endnu ingen oplysninger om dansk lanceringsdato eller pris.

Forrige artikel Næste artikel

Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Christian 30-10-2014 09:45:17

Interessant, MEN. Sikke en skam, at batteriet ikke kan holde længere. Jeg har selv et polar loop aktivitets armbånd nu, og må sige, at jeg er lidt træt af, at det skal lades hver 2-3. dag. Polar skriver godt nok op til 5 dages batteritid, men når man er meget aktiv som jeg er, så holder det ingen steder :-/ Så med Band fra microsoft som er angivet til 48 timer kunne jeg forestille mig, at med min aktivitet, at det skal lades op 1-2 gange om dagen! Og det vil nok give mere irritation!?

3 5
Thomas Leonhard 31-10-2014 10:09:10

Bare fordi Polar lyver omkring deres batterilevetid på loop, er det ikke ensbetydende med at Microsoft gør det med band.

Hvis det skulle lades op 1-2 gange om dagen ville det grænse til ubrugeligt. Hvis det skal lades op hver anden dag er det fint med mig, og skal jeg sætte det i en lader hver nat kan jeg godt leve med det :-)

Jeg glæder mig til at læse nogle reviews. Det kunne godt ende på ønkelisten.

6 0
Christian 01-11-2014 00:47:46

Polar skriver "op til". Det samme står der i artiklen her, nemlig "op til" 48 timer, og deraf min kommentar omkring batterilevetiden :) Jeg er helt klar over, at "op til" ikke er ens betydende med, at produktet KAN holde i fx 5 dage. Mit har fx holdt strøm i 4.5 dag, hvilket jo egentlig er meget tæt på hvad polar skriver ;) Men for at det skal holde så langtid, så skal jeg ikke koble pulsbæltet til, og jeg skal egentlig også bare sidde på min flade r** dagen lang. Og det er jo ikke det der er meningen med et aktivitetsarmbånd? :) Så jeg siger ikke at polar lyver, men bare det, at "op til" meget sjældent er hvad virkeligheden viser sig ;)
Så når Microsoft kommer med deres band, og skriver, en batteritid på "op til" 48 timer. Så er der rimelig store chancer for, at de 48 timer ikke holder i den virkelige verden :)
Når jeg nævner min aktivitet, så er det som skrevet fordi, jeg er ret aktiv. Jeg har pulsbælte koblet op til loop armbåndet et sted mellem 2-2.5 time om dagen til sport. Og ud over det, så står det og synkronisere med telefon / iPad på Bluetooth hele dagen plus alt den anden almindelige aktivitet man har igennem en dagligdag. Så ja, det bliver brugt og derfor lades det også ofte. Og med sådan en aktivitet, så er jeg ret sikker på, at band fra Microsoft også skal lades meget oftere end hver 2 dag ;)
Yderligere, så går der også noget af fidusen med sådan en tracker, hvis den fx skal sidde i laderen natten over. Vi er nogle som også tracker vores nattesøvn og bruger det til noget :) Så det vil jo være lidt af en mangel, hvis den skulle sidde i opladeren om natten, ik? ;)

2 1
Om brug af cookies