Microsoft lancerer Band: et smartband til alt og alle

Med Band melder Microsoft sig ind i kampen om at pryde dit håndled. Med Band kan du holde nøje øje med din træning og hverdag.

Microsoft lancerer Band: et smartband til alt og alle

Det er rygtes længe at Microsoft ikke ville forblive passive på wearable-scenen. Med Band byder Microsoft ind med et produkt som placerer sig i den interessante niche mellem simple fitness-trackere og fuldblods-smartwatches.

Læs også: Kæmpe boom i salg af wearables

Bandet minder mest om såkaldte smart-bands, men en større skærm, og intet mindre end 10 sensorer giver adgang til mere avancerede funktioner.I Band finder du blandt andet pulsmåling, overvågning af stress-niveauet, UV-index, men også smart-features som notifikationer samt kalender og e-mail previews.

Uret kommer i tre størrelser som alle vil dele en 1,4” touch-skærm med 310×102 opløsning. Armbåndet er designet til at modstå støv og vand, dog uden at være decideret vandtæt.

Skærmen, og de mange sensorer, drives frem af to 100 mAh batterier som, ifølge Microsoft, kan holde Band gående i op til 48 timer.

Læs også: Samsung Gear Fit – Futuristisk og frustrerende [TEST]

Taler med alle

Armbåndet begrænser sig ikke til Microsofts egen Windows platform, men kan kommunikere, via Bluetooh 4.0 LE, med Windows Health app’en på både Windows Phone, Android og iOS.

Microsoft åbner desuden Health-platformen og har allerede partnerskaber med Jawbone UP, RunKeeper, MapMyFitness og MyFitnessPal.

Microsoft Band får debut d. 30 oktober i USA til 199 USD, eller omtrent 1200,- kr. før afgifter og told. Der er endnu ingen oplysninger om dansk lanceringsdato eller pris.