Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Microsoft lancerer Surface Pro 6

Microsoft lancerer Surface Pro 6

Microsoft lancerer Surface Pro 6 med længere batteritid og ny mat farve.

Microsoft Surface Pro 6
Microsoft Surface Pro 6
Foto: microsoft

Microsoft lancerer nu en opdateret udgave af deres Surface Pro, som er en god blanding mellem en tablet og en laptop. Det er også en længe ventet opdatering, da sidste udgave kom for omkring halvandet år siden. Med Surface Pro 6 kommer en ny lækker mat sort farve, ny indmad, bedre køling og forbedret batteritid.

Den matte sorte farve går igen i hele enheden design, men, det er som tidligere, muligt at skifte tastaturet ud med andre farver.

Microsoft Surface Pro 6 får 8. generations Intel quad-core processorer, som ifølge Microsoft er op til 67 procent hurtigere end forgængeren.

Læs også: Microsoft lancerer Surface Go: en mindre og billigere Surface

Microsoft Surface Pro 6 i dens frække matte sorte ydre.
Microsoft Surface Pro 6 i dens frække matte sorte ydre.
Foto: microsoft

Op til 13,5 time på en opladning

Den forbedrede køling og nye indmad giver ikke kun en hurtigere Surface, men også en der holder længere på en opladning. Microsoft påstår nemlig, at den vil holde helt op til 13,5 time på en opladning. 

Vægten ligger på lige under 800 gram med samme skærmstørrelse som forgængeren: 12,3 tommer. Udover de nye quad-core processorer, så kan den udstyres med op til 16GB RAM.

Stadig ingen USB-C

Det ydre design på Surface Pro 6 er ikke ændret meget, lige udover dens farve, og det samme er heller ikke forbindelserne. Der er nemlig ikke nogen USB-C indgang at finde. Det virker en underligt når nu både Surface Go og Surface Book 2 allerede har USB-C.

Prisen starter ved 899 dollars (danske priser er på vej ind). Det er med en Intel Core i5. I USA vil den være tilgængelig allerede fra oktober måned, men vi danskere må desværre vente til engang i 2019. Vi kommer til at teste den og giver selvfølgelig besked, så snart vi modtager den.

Læs også: Microsoft Surface Book 2 ryger i handlen i morgen

Forrige artikel Næste artikel

Læs Mobilsidens debatregler her


Mest kommenterede

kommentarer

Om brug af cookies