Microsoft lukker ned for IE 8

Den amerikanske IT-kæmpe har bekendtgjort, at tiden med Internet Explorer 8 skal løbe ud

Microsoft lukker ned for IE 8

Internet Explorer er fortsat en meget udbredt browser, men det er ikke udelukkende positivt for Microsoft, der gerne vil have brugerne over på nogle af de nyere versioner. Internet Explorer 8 er nemlig den mest udbredte version, selvom der er kommet flere opdateringer. Supporten til Internet Explorer 8 vil dog stoppe den 12. januar 2016.

Læs også: Ny USB standard vedtaget

Microsoft vil ligesom flere andre store tech-firmaer gerne give en mere ensartet og flydende oplevelse mellem enhederne, så det eksempelvis er gnidningsløst at læse en artikel færdig på mobilen, som blev startet på ens pc.

Den lange tidsfrist er på grund af den store udbredelse i forretningsverdenen, hvor det kan tage et stykke tid at skifte hele vejen ned gennem en virksomhed.

Læs også: Microsoft langer ud efter Apples MacBooks i nye reklamer

De ældre browsere vil stadig fungere efter den 12. januar 2016, men Microsoft vil ikke længere udsende sikkerhedsopdateringer, og derfor forventer amerikanerne, at de fleste vil skifte til en nyere variant.

Redaktionen har mere til historien

Vi blev slet ikke færdige med emnet. mobilsiden fulgte op på sagen. 10/8/2014 fulgte redaktionen op med en artikel med tematikken Windows Phone: Sådan holder du øje med dine børn[TIP]Klik her for at læse artiklen.. Du finder seneste nyt her.